Srpski RASISTI pretili devojci iz Konga: Stela je otpevala "KOSOVSKE BOŽURE" i zbog toga je LINČOVANA na mrežama, SRAMNO!

Vesti 24.01.2022 19:03 14

Stela je devojka iz Konga koja je otpevala pesmu "Kosovski božuri" sa Dejanom Petrovićem Big Bendom i doživela neprijatne ovacije

Srpski RASISTI pretili devojci iz Konga: Stela je otpevala "KOSOVSKE BOŽURE" i zbog toga je LINČOVANA na mrežama, SRAMNO!

Printscreen/Instagram

 

Prelepa Stela Muleka iz Konga doselila se u Srbiju kako bi upisala master studije. Naučila je mnogo o našoj kulturi, jeziku, tradiciji... Našla se na udaru rasista, jer je sa proslavljenim trubačem Dejanom Petrovicem otpevala pesmu "Ej, dragi, dragi" (Kosovski božuri), prenosi Informer.

U srpskoj nošnji Stela je htela da promoviše našu kulturu, ali su je rasisti napali poručivsi joj da skrnavi našu tradiciju.

Srpski RASISTI pretili devojci iz Konga: Stela je otpevala

Printscreen/Instagram

 

Stela nije dozvolila da joj ovi banalni rasistički ispadi pokvare utisak o našoj zemlji, pa je rasistima odgovorila veoma kulturno iako ju je, ovakav stav pojedinaca, veoma razočarao.

Srpski RASISTI pretili devojci iz Konga: Stela je otpevala

Printscreen/Instagram

 

 

Stela se oglasila na svom Instagram profilu gde je poručila na voli našu zemlju.

- Provela sam mesec dana učeći da igram kolo sa svojim sjajnim kumom i šest meseci sam učila srpski jezik, kako bih mogla da upišem fakultet ovde na masteru , gde sam plakala svaki dan jer nisam dovoljno znala srpski, ali sam uz pomoć prodice položila sve ispite na srpskom sa ocenama 9/10, osim ekonometrike iz koje sam imala nižu ocenu - napisala je Stela, a onda dodala da je pesmu o Kosovu i Metohiji otpevala samo zbog ogromne ljubavi prema Srbiji i objasnila svoje poreklo. Razumem da je Kosovo osetljiva tema za veliki broj Srba, a oni koji misle da sam ovo otpevala zbog popularnosti i slave imaju pravo na svoje mišljenje i to me ne pogadja. Kao prvo, ja nisam iz Amerike, već iz Afrike. Kao drugo, to nije džungla, nemam divlje životinje u dvorištu, niti sam dosla u Srbiju jer sam migrant. Žao mi je svih vas koji pričate o kulturnom odobravanju, ili da je mešanje rasa genocid, jer vidim da imate toliko mržnje u sebi da morate da je usmerite na nekoga. Ali ta osoba neću biti ja - Napisala je Stela na svom Instagram nalogu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @stella_muleka

 

- Izvinjavam se ako želite da vaša snajka ima plave oči i zlatu kosu. Ja imam tamne oči i tamnu kosu i OSTAJEM OVAKO I OVDE. Jedini način da napustim Srbiju jeste da budem deportovana, što se neće dogoditi, jer se svaki dan trudim da ne prekršim nijedan zakon, kao i da živim u skladu sa srpskim zakonom i poštujem ga - završila je Stela!

 

 

Nažalost, druga boja kože je nekome izgleda dovoljan povod da uvredi ili pokuša da ponizi drugu osobu koja velikodušno i najdobronamernije želi da pokaže sve lepote naše zemlje.

 

 

Komentari (14)
Loading
Ana
24.01.2022 19:41

Prelepa,predivna devojko🙏Ti si ponos Srbije,i treba svi da smo sretni da jedna tako divna osoba je deo naseg drustva.

Rasa
24.01.2022 20:27

Podrska Stelli, a PSO neka se.nadaju da kada dodjemo mi opet na vlast ,ima da vas za 50g opet rehabilituju i dizu vam spomenike kao nevine zrtve vlasti. Svaki Srbin je u dusi čovek ,vernik i borac za Slobodu..a isto i pismen. Ako uzmes Svetog Savu koji nas je blagosiljao da se obrazujemo i da ucimo i opet ima Srba koji ne znaju da citaju,pisu i da su jos šovinisti.

Bokser
24.01.2022 20:28

Nemoj se obazirati na te pojedince,oni su dovoljno rekli o sebi samina.Verovatno su to neki koji nemaju veze sa Srbijom,vec oni koji su da to Kosovo bude nezavisno.Svakom Srbinu je drago i mnogo godi kad zapeva tako lepa devojka o Kosovu.Samo se ne sekiraj i uživaj u Beogradu i Srbiji.

Natasa
24.01.2022 21:48

Bravo devojko,divna si!

Бојан
24.01.2022 21:49

Нека Стела зна да је добродошла!!! Имамо и ми у Србији 1% будала!!!

Dragan 1962
24.01.2022 22:40

Devojka sasvim korektno otpevala,svaka joj čast. Ne mogu da verujem da neko moze toliko lose da komentarise za devojku koja je pokazala toliku ljubav Srbiji kroz pesmu.

Balkan
24.01.2022 23:13

Usta se narod Srpski pretvara, dokle tako naopako, ko vas tome uci, crkva sigurno ne, smatram da je to licno tumacenje biblije ljidi koji misle da su vernici a upravo su obrnuto, sram vas bilo, ne dicite se Srpstvom na ovaj nacin upravo radite suprotno.

Biljana
24.01.2022 23:33

Draga Stela, izvinjavam ti se u ime svih Srba koji postuju sve narode i narodnosti, bez obzira na boju koze. Ja sam Srpkinja i moram ti priznati, nosnja ti stoji lepse nego meni❤ Posto nemam Instagram, ne mogu ti direktno odgovoriti, pa se nadam da ces videti moju poruku, ovim putem. Divno si otpevala i divno ti stoji sprska nosnja ❤ Neka nas muzika uvek povezuje jer ona nosi sve lepo u sebi, emociju, postovanje, ljubav, mir.... Zelim ti puno srece u buducnosti, lepog se seti, ruzno zaboravi.❤

Jokker
25.01.2022 03:45

Ovw uvrede su mogle samo doci od nasih komsija ,koji se lazno predstavljaju !!!

Milena
25.01.2022 03:54

Draga Stella,Vi ste mlada, lepa,kulturna i vrlo obrazovana osoba i zato se nadam da cete razumeti da u svakom drustvu ima primitivaca ovakve vrste. Dobrodosli Vi nama i hvala za divnu interpretaciju.Novokomponovanim "Srbima' je lakse da mrze druge, nego da obrazuju i vaspitavaju sebe,a ovakvim ponasanjem samo pokazuju da nemaju veze sa Srbima (Srbijancima)koji u svom mentalnom sklopu ne poseduju mrznju prema drugim narodima i rasama.Ko ste vi zapravo,kakav "pokret otpora"?

Wolf
25.01.2022 07:35

Nazalost uvek ce postojati neandertalci, pavijani, i slicni, koji ce se u skladu sa tim i ponasati....

miki
25.01.2022 07:38

Bravo lepotice

Ratomir
25.01.2022 13:57

Ne samo sto svako ima ravo da kaze da ne zeli strance nego ima pravo i da ne obrazlaze misljenje.Moze mi se da ih necu. A vi koji toliko zalite kad americka policija lepo preko pay pala 10,20evra vloidovoj porodici.Oni cak ni ne ynaju da vi ovde zalite za nekim.Sutra lepo primite jedno 10 migranata i na delu pokazite gostoprimstvo pa posle pitajte Sidjane kako im je godinama.

vuk
31.03.2022 19:56

Po stilu pisanja vidi se da osoba ima mentalnih problema. Ljude svuda cenim po tome da li su posteni ,dobri, pametni.Boja koze me ne zanima.