Akrobatska LETEĆA joga: Nije samo ISHRANA u pitanju, ovako Jelena Đoković održava FIT LINIJU i dobru formu, OVO NE MOŽE SVAKO!

Vesti 25.01.2022 08:20 1

Jelena Đoković se godinama pridržava izbalansirane i ekstremno zdrave ishrane kako bi održala fit formu i vitku liniju

Akrobatska LETEĆA joga: Nije samo ISHRANA u pitanju, ovako Jelena Đoković održava FIT LINIJU i dobru formu, OVO NE MOŽE SVAKO!

Printscreen/Instagram

 

Kao supruga najboljeg tenisera sveta Novaka, Jelena Đoković je često pod budnim okom kamermana i fotoreportera, a na crvenom tepihu očekuje se ništa manje nego perfektna elegancija i upravo takva linija.

Nije tajna da Jelena vredno radi na oblikovanju svog tela godinama unazad, ali kada je njen mladolik izgled u pitanju i vitka linija najzaslužnije su njene zdrave navike i ishrana.

Mišljenje Jelene Đoković se i te kako uvažava jer ona nije obična supruga uspešnog tenisera, već je i sama aktivistkinja, humanistkinja i inspiracija mnogim ženama koje je prate na društvenim mrežama.

Svesna svoje popularnosti, Jelena se trudi da prenese svoje stavove i lična iskustva svojim pratiocima na najbolji način.

Jelena je poznata po tome da godinama unazad meditira kao i da joj joga najviše prija od fizičkih aktivnosti.

A kada je u pitanju hrana, iako baš ne mora da se trudi oko kuvanja jer ima mogućnosti da naručuje hranu iz najboljih restorana, Jeleni kuvanje zapravo pričinjava zadovoljstvo, pogotovo kada to radi za svoju porodicu, s ljubavlju i unosi dobre zdrave navike. Koje su pritom vrlo ukusne!

- Kruške, avokado, rukola i klice, ne brinite ovo je samo predjelo - našalila se Jelena na jednom od svojih postova.

Za one koji bi želeli da nadomeste manjak povrća u svojoj ishrani, Jelena ima super trik.

- Šargarepa i paškanat, stavite malo sveže isceđenog soka od pomorandže i stavite u rernu dok ne potamni. Onda dolazi zabavan i neočekivan deo: stavite puter od susama (zove se tahini), prženog susama i koprive preko toga i pomešajte u tiganju. Brzo i lako i drugačije - napisala je Jelena uz jedan od recepata.

Jelenin moto je: "Hrana koju jedete je vaše gorivo za dan i život. Proverite da li ste odabrali pravu!", a njene fotografije dovoljno govore o tome koliko joj ovakav tip ishrane prija.

 

Komentari (1)
Loading
Petar
25.01.2022 10:44

Bravo Jelena