LJUBAVNI horoskop za FEBRUAR: Jedan vodeni znak čega OPASAN OBRT, a evo kome se smeši sudbonosno DA!

T.Đ Vesti 25.01.2022 18:25 0

Ljubavni horoskop donosi mnogo obrta u toku februara

LJUBAVNI horoskop za FEBRUAR: Jedan vodeni znak čega OPASAN OBRT, a evo kome se smeši sudbonosno DA!

unsplash

Ovan

Budite podrška svom partneru u njegovim naporima da promeni karijeru. Nemojte stavljati akcenat na to što ne provodite dovoljno vremena zajedno jer će i to doći na svoje mesto, samo je potrebno vreme. Slobodni Ovnovi ni sami nisu iskreni prema sebi. Imate udvarače, ali ne znate šta želite, piše magazin novosti. 

Bik

Rastrzani ste između prošlosti i budućnosti. Dobro razmislite da li želite da vas stare rane ponovo bole. Pojedini Bikovi dosta stvari prebacuju svom partneru. Sada nije vreme za to. Slobodni Bikovi mogu da uđu u kvalitetnu vezu sa osobom koju već poznaju.

Blizanci

Lep i prijatan mesec vam predstoji. Uživanje sa partnetom i porodicom. Slobodni Blizanci će imati dosta udvaranja, ali će se sve svoditi na flert bez ulaska u vezu.

Rak

Lep mesec za ljubav. Nemojte dozvoliti da vam se veza pretvori u naviku već obavezno unesite neke novitete u vezu. Partner će to ceniti. Slobodni Rakovi 19. februara ulaze u vezu sa osobom koja ima iste poglede na život kao i vi.

Lav

Zbog velikog pritiska na poslu vi ćete zapostaviti partnera što krajem meseca može da dovede do ozbiljnih svađa. Slobodni Lavovi se bude, flertuju i očekuju ljubav. Polako, nemojte previše sanjati jer su snovi jedno, a sadašnjost nešto sasvim drugo.

Devica

Zračite divnom energijom, pa se partner i porodica takmiče ko će više vremena provesti sa vama. Slododne Device mogu da uđu u vezu sa osobom iz prošlosti.

Vaga

Ovog meseca se naoružajte strpljenjem jer će biti dosta rasprava i svađa u vezi. To lako može da dovede do prekida odnosa. Dobro pazite šta i na koji način nešto saopštavate partneru. Slodobne Vage ulaze u vezu sa osobom koja će ih očarati.

Škorpija

Svađe i to ozbiljne nastaju zbog nekretina. Neko je nekome nešto ozbiljno prećutao! Slobodne Škorpije ulaze u strastvenu vezu u kojoj će sve biti pomešano ljubav, strast, ljubomora i sujeta.

Strelac

Partner će probuditi u vama želju da promenite svoju karijeru. Imate njegovu bezgraničnu podršku i to vam je veliki vetar u leđa. Iskoristite ovaj mesec i izborite se za sebe. Slobodni Strelčevi sada uživaju u flertu i druženju sa prijateljima.

Jarac

Vas ovaj mesec uči da je potrebno da se prilagodite i da se menjate u skladu sa partnerom. I slobodni i zauzeti Jarčevi treba da nauče lekciju prilagođavanja.

Vodolije

Mesec počinje razumevanjem i divnim trenucima sa voljenom osobom, međutim krajem meseca isplivavaju stvari iz prošlosti koje će ozbiljno uzdrmati vašu vezu. Slobodne Vodolije će imati više udvarača, a na vama je samo da izaberete.

Ribe

Oni koji su u vezi sada planiraju brak, proširenje porodice ili kupovinu zajedničke nekretnine. Ne ulazite u biznis sa partnerom. Slobodne Ribe uživaju u slobodi i posvećene su sebi.

Komentari (0)
Loading