ONA nema SNAGE da ustane iz KREVETA: Zdravstveno stanje poznate PEVAČICE na klimavim nogama, a o NJENOJ DIJAGNOZI se nagađa!

Ž. T. Vesti 25.01.2022 18:45 0

Selin Dion se več duže vreme oseća izuzetno loše, a sve najavljene koncerte je otkazala

ONA nema SNAGE da ustane iz KREVETA: Zdravstveno stanje poznate PEVAČICE na klimavim nogama, a o NJENOJ DIJAGNOZI se nagađa!

Printscreen/Instagram

- Stvarno sam se nadala da ću se oporaviti do sredine januara, ali izgleda da moram da budem strpljivija i poštujem režim koji su mi lekari propisali -navela je pevačica na svom Instagram nalogu.

 

Selin je takođe izrazila nadu da će potpuno ozdraviti i da ćemo se svi izvući iz  pandemije. "Ne mogu da dočekam da stanem na scenu ponovo", izrazila je svoje najveće želje. Međutim, kako sada prenose mediji, čini se da ona jedva stoji na nogama.

Jedna njena prijateljica je čak podelila da ona teško ustaje iz kreveta, a obožavaoci su sada već izuzetno zabrinuti za njeno zdravstveno stanje.

Pre  izvesnog vremena, pevačica je jako smršala, a postoje naznake  da ima parališuće bolove u nogama i,  stopalima. Dijagnoza slavne pevačice još nije saopštena i o njoj se u javnosti spekuliše

Selin je, inače pre šest godina, izgubila ljubav svog života - njen suprug Rene Anželil umro je od karcinoma grla. Njih dvoje su bili u braku 24 godine, a ona i danas deli njihove zajedničke slike.

 

Komentari (0)
Loading