Popularni glumac bori se sa dijagnozom KANCERA: "Molim vas , ne ignorišite ove SIMPTOME", poručila je zvezda serije "MUĆKE"

Vesti 26.01.2022 09:50 0

Legendarni glumac Patrik Marej iz serije, koji je u seriji Mućke igrao Miki Pirsa, bori se sa dijagnozom tumora na plućima

Popularni glumac bori se sa dijagnozom KANCERA: "Molim vas , ne ignorišite ove SIMPTOME", poručila je zvezda serije "MUĆKE"

Printscreen/Youtube

Samo četiri meseca nakon što je rak ubio njegovog kolegu Džona Čalisa - trgovca kolima, glumca koji je tumačio lik  Bojsija u neprevaziđenom sitkomu i Patrik je otkrio da ima nešto na plućima.

Popularni glumac bori se sa dijagnozom KANCERA:

Printscreen/Youtube

 

"Želeo sam da zadržim probleme za sebe, ali sada moram da podržim kampanju za preventivne preglede. Da nisam otišao na ultrazvuk, ne bih znao da u mojim organima raste nešto čemu je potreban dodatni pregled. Utvrđeno je prisustvo više tumora. Na moje iznenađenje, oni nisu bili maligni ali je skener pokazao da imam rak pluća. U međuvremenu sam operisan", napisao je on na Tviteru.


-Sada tvitujem, što ne bi bio slučaj da nisam bio na ultrazvuku pre svih tih meseci. Mnogi ljudi svode ove simptome na starost i nelagodnost zbog jednostavnog slabog stomaka. Molim vas, nemojte to ignorisati ako potraje- poručio je Patrik.
 


Patrik je igrao slaboumnog dečaka Mikija zajedno sa Dejvidom Džejsonom kao Del i Nikolasom Lindherstom kao Rodnijem u seriji "Mućke" od 1983. do 2003. godine.

Patrik je pre četiri godine počeo da se leči od hronične opstruktivne bolesti pluća. Godine 2016. oženio se sa Anong (40) u Pataji na Tajlandu, gde je živeo nekoliko godina pre nego što se vratio u Veliku Britaniju. Par ima ćerku Džozi.
 

Komentari (0)
Loading