Bojsi, dobrodošao kući! Zvezda serije Mućki uskoro postaje Srbin, ovo je dokaz ljubavi prema našoj zemlji!

Najžena Vesti 25.08.2021 13:25 0

Glumac Džon Čalis, koji se proslavio ulogom u kultnoj britanskoj seriji "Mućke", uskoro bi mogao da postane naš sugrađanin

Bojsi, dobrodošao kući! Zvezda serije Mućki uskoro postaje Srbin, ovo je dokaz ljubavi prema našoj zemlji!

Printscreen/Instagram

Britanski glumac Džon Čalis nikad nije krio svoju ljubav prema našoj zemlji, koju često i rado posećuje i o kojoj neretko govori veoma pohvalno u britanskoj javnosti i na društvenim mrežama.

Britansku glumac Džon Čails nikad nije krio svoju ljubav prema Srbiji. 

Često je i posećuje, a svaku priliku koristi kako bi o našoj zemlji govorio u superlativu.


Ipak, mnogi su se iznenadili zbog vesti da bi Čalis uskoro mogao da postane ― državljanin Srbije!

Kako je na svom profilu na Fejsbuku objavio Goran Vesić, zamenik gradonačelika Beograda, glumac je prošle nedelje podneo zahtev za državljanstvo, a tom prilikom je pozirao pored svog luksuznog automobila na čijim tablicama piše ― "Srbija"!

 

 

-  Mnogi su se u Srbiji obradovali fotografijom koju je britanski glumac Džon Čalis koji je tumačio ulogu čuvenog Bojsija u kultnoj seriji Mućke objavio na društvenim mrežama. Кako i ne bi, kada je na fotografiji Džonov crni "mercedes", na čijim tablicama piše "Srbija" -  napisao je Vesić i dodao:

- Vreme je da otkrijem tajnu kako je slika nastala.


Zamenik gradonačelnika glavnog grada Srbije napisao je da je fotografija nastala prošle sedmice ispred Ambasade Srbije u Londonu, kada je Čalis podneo zahtev da postane državljanin Srbije.


- Bojsijev zahtev za državljansvo nalazi se već u Beogradu i kada se završe sve procedure Vlada će glasati. Lep je osećaj kada znate da uspešni i popularni ljudi kao što je Džon Čalis žele da budu državljani Srbije. Srećan sam jer Bojsi postaje i zvanično Beograđanin. Stanovnik našeg grada suštinski je postao kada je snimio film "Bojsi u Beogradu". Bojsi, dobrodošao kući! -  istakao je.

Komentari (0)
Loading