Dejli mejl je pokazao kako danas izgleda nekadašnja HOLIVUDSKA zvezda: Čitaoci ogorčeni zbog "VREĐANJA" njenog tela

K.Ć Vesti 27.01.2022 19:00 0

"Dramatičan pad od njenog nekada ultra-glamuroznog imidža" – ovako je jedan britanski tabloidni novinar prokomentarisao aktuelni izgled slavne američke glumice

Dejli mejl je pokazao kako danas izgleda nekadašnja HOLIVUDSKA zvezda: Čitaoci ogorčeni zbog "VREĐANJA" njenog tela

Shutterstock

Javno zlostavljanje žena odavno je postalo prihvatljivo. Ovo je dokazala i Karli Džonson, urednica Dejli Mejla, koja je počinila greh nad Bridžit Fondom. Vređanje tela nije ništa drugo nego sramotiti žene zlonamernim ili neselektivnim komentarima zbog toga kako izgledaju.

Novinarka je ismejavala Bridžit Fondi

Počinje na nivou naslova članka "Devojka sa plakata 90-ih je neprepoznatljiva. Stidljiva zvezda se pojavila u javnosti 12 godina nakon što je prekinula glumačku karijeru".

Onda postaje još zanimljivije, urednica opet ponavlja da Fonda ne liči na sebe od kada je napustila svoj dom u Los Anđelesu.

"Holivudska sirena" je "uhvaćena" sa svojim 17-godišnjim sinom i kaže se da je to jedinstvena prilika, jer je poslednji put viđena 2009. godine na premijeri filma "Neslavni gadovi". Autoru teksta nije promaklo da je glumica odustala od karijere zarad porodice, počastivši čitaoce sa preko desetina Fondinih fotografija.

"Ostavi je na miru"

Članak se našao na Fejsbuk profilu Dejli mejla, na kojem je navedeno da je trenutni izgled Amerikanke „dramatično odstupanje od njenog nekada ultra-glamuroznog imidža”. Korisnici interneta, međutim, se nisu slagali sa izjavom i jasno su stavili do znanja šta misle o kritikovanju zvezde.

 

 

- Izgleda mi prilično normalno!! Mora da se oseća dobro što je prestala da gladuje da bi ostala u filmskoj industriji. Nadam se da se oseća smireno i voli (...).

- Daj joj malo poštovanja. Izgleda sjajno i verujem da je veoma srećna.

- Svi starimo, neki od nas su graciozni, poput Bridžit. Ona je normalna i zdrava žena - su samo neki od komentra .

 

Komentari (0)
Loading