Novak i Jelena renoviraju kuću u Marbelji: Pogledajte kako izgleda njihova raskošna vila od 10 MILIONA evra

J.V. Vesti 28.01.2022 10:17 0

Novak Đoković veći deo godine provodi u španskom letovalištu Marbelji, gde redovno i trenira, pa je tamo i kupio vilu koji trenruno uređuje prema svom ukusu i željama

Novak i Jelena renoviraju kuću u Marbelji: Pogledajte kako izgleda njihova raskošna vila od 10 MILIONA evra

Profimedia

Španski sajt "Vanitatis" otkriva detalje vezane za renoviranje vile "Casa Perla" koju je naš teniser svojevremeno iznajmljivao za 8.000 evra nedeljno za vreme lokdauna, pa ubrzo, pošto mu se jako svidela, kupio za oko 10 miliona.

Profimedia

 

 

Ovaj list piše, a prenose i engleski mediji, da je Novak angažovao top dizajnere i arhitekte koji će se pobrinuti da bude sve onako kako je zamislio da se odradi.

I fotografije sa lica mesta pokazuju da su radovi uveliko u toku.

Unutrašnjost vile, koja gleda na letovalište Kosta del Sol, radnici su već razvalili i pripremili za dalju rekonstrukciju i adaptaciju. Vila inače ima devet soba, teniski teren, teretanu i kućni bioskop.

Kako radovi napreduju i trebalo bi da se finiširaju na leto, očekuje se da će Novak tada biti na imanju kako bi nadgledao završne radove, kojima će se vila oblikovati po feng-šui principima.

Profimedia

 

 

Inače, oko zida kuće su već neko vreme postavljene skele, a trebalo bi da budu postavljeni prozori od plafona do poda u glavni apartman gde spavaju Đoković i njegova supruga Jelena.

Kupatila, kuhinje i đakuziji takođe će biti zamenjeni i uređeni u skladu sa feng šui praksama zasnovanim na konceptima pet elemenata, drveta, vatre, zemlje, metala i vode.

- Kada se radovi na renoviranju završe, "Casa Perla" će imati čisto feng šui stil - rekao je izvor lista "Vanitatis" upoznat sa detaljima.

Pogledajte kako izgleda unutrašnjost Noletove kuće u Marbelji. 

 

 

 

Komentari (0)
Loading