Zašto smo TOLIKO VOLELI LANETA: OVAKO je naš veliki glumac POŠTOVAO ŽENE

Vesti 25.08.2021 23:25 0

Lane Gutović, naš voljini glumac uz čije su uloge mnogi odrastali, smejali se, uživali, preminuo je danas, u utorak 25. avgusta. Sećaćemo ga se, pored fenomenalnih, kako filmskih, tako i pozorišnih uloga i po njegovim genijalnim izjavama o lepšem polu kojima je izražavao poštovanje, primereno jednog džentlmena kakvih danas retko ima.

Zašto smo TOLIKO VOLELI LANETA: OVAKO je naš veliki glumac POŠTOVAO ŽENE

YouTube/Nenad Milenković

Naš čegendarni glumac Milan Lane Gutović koji je nažalost preminuo danas, prošle godine u emisiji "Svoj na svome" sa novinarom Nenadom Milenkovićem objasnio je kako je ranije izgledalo njegovo udavaranje ženama, a kako kasnije.

I još jednom nas je oduševo.

Baš kao što jedan komentar ispod linka emisije kaže, upravo su ovo mudrosti koje je Lane, za razliku od njegovog "kolege" Branislava Lečića, kao i svaki pravi džentlmen shvatio i upotrebio.

- Bez obzira koliko mi se neka žena dopala, zaista ne mislim da je neprimereno da joj se udvaram na isti način kao što sam to činio sa 20-ak gidina.A kamoli da je "napadam" To se ne radi, bar ne u mojim godinama, to nikako. Mogu da budem samo iskren, predstavm se u što boljem svetlu, naravno realno, ne pod nekim "maskama" i lažno. To nije dženzlmentski - izjavio je tom prilikom.

Kada su našeg kultnog glumca u jednoj emisiji upitali koja je njegova tajna kada su u pitanju žene, zbog čega privlači toliku pažnju kod ženskog dela publike, ali i privatno, Lane je kao i uvek iskreno i skromno odgovorio:

- Nema tu nikakve posebne tajne. Jednostavno im moje ponašanje obećava slobodu. Ništa više, samo to.Žene najviše zanima sloboda, kod mene to imaju. Znate, žene nisu uopšte toliko komplikovane koliko ih predstavljaju, one vole lep i nasmejan život. Srećna žena je zadovoljna, poštovana i radosna - istakao je naš poznati glumac i tom prilikom istakao da njegove godine podrazumevaju da on ne bude navalentan.

- Smatram da nije kulturno ni da se udvaram kao što sam to činio dok sam bio mlađi, već da se predstavim, a ako se nekome dopadne ovakav kakav sam onda možemo da razgovaramo na različite teme. Mislim da ovo važi za sve muškarce mojih godina, prosto morate da budete svesni i svojih godina i šta je na kraju krajeva džentlmentski, a šta nije - izjavio je Milan Lane Gutović.

Poznat kao izutetno duhovit čovek, talentovan glumac i iskrena osoba, Lane se prema ženama oduvek odnosio s poštovanjem.

- Žena je po svojoj prirodi ta koja vlada “sirovom snagom” koju predstavlja muškarac. Dominantna i superiorna građa muškarca samo potvrđuje kolika je snaga žene. Muškarci sa ženama žive u iluzijama, a žene stvarnost vide bolje. Zbog ovog saznanja ne opirem se mnogo – nema razloga, a nema ni šansi - istakao je jednom prilikom.

 

Komentari (0)
Loading