MILA KUNIS I EŠTON KUČER doneli čudnu odluku: Deca će ih zbog OVOGA možda mrzeti, a ima i onih koji im aplaudiraju!

Vesti 03.02.2022 19:30 0

Mila Kunis i Ešton Kučer se trude da vaspitaju decu na poseban način

MILA KUNIS I EŠTON KUČER doneli čudnu odluku: Deca će ih zbog OVOGA možda  mrzeti, a ima i onih koji im aplaudiraju!

profimedia

Ešton Kučer i Mila Kunis su se prilično često pojavljivali na naslovnim stranicama otkako su 90-ih i ranih 2000-ih postali slavni u sitkomu "That '70s Show". Njih dvoje se dakle znaju još iz detinjstva, a Ešton je dugo bio oženjen slavnom glumicom Demi Mur, sa kojom nema potomke. Fanovi su bili oduševljeni kada su se njih dvoje spojili. 

 Sada, oni izazivaju čuđenje javnosti, a posebno zbog svog roditeljskog stila roditeljskog stila. Nedavno je par najavio da neće osnivati fondove za svoje dvoje dece.

Ešton Kučer i Mila Kunis neće ostavitti svoje bogatstvo deci. Iako se činilo se da su deca  slavnih ličnosti ili izuzetno bogatih roditelja osvojila životnu lutriju, u ovom slučaju to nije tako. 


- Ne osnivamo poverenički fond za njih - rekao je Ešton. "Na kraju ćemo dati svoj novac u dobrotvorne svrhe." Ovo nije prvi put da par otvoreno govori o vrednostima koje pokušavaju da usade svojoj deci. Mila je odrasla u komunističkoj Rusiji u siromašnoj porodici. Kučer takođe nije bio bogat. Zbog svog vaspitanja, oboje dobro razumeju značenje dolara. Njihov nedostatak privilegija u odrastanju značio je da su morali naporno da rade da bi postigli svoj finansijski uspeh. To je ono čemu žele da nauče sopstvenu decu.
 

Komentari (0)
Loading