Povezivali su je sa žestokim momcima: Golmana je VARALA sa kućnim prijateljem, evo ko je Bojana, Stojkovićeva bivša supruga

Vesti 06.02.2022 20:27 3

U javnosti je poznata kao žena golmana kog je prevarila, iz Ciriha se preselila u Beograd i bavila se manekenstvom

Povezivali su je sa žestokim momcima: Golmana je VARALA sa kućnim prijateljem, evo ko je Bojana, Stojkovićeva bivša supruga

Printscreen/Youtube

 

Bojana Rajić je iz Ciriha preselila u Beograd 2007. godine i tu započela manekensku karijeru. Nakon manekenske karijere svoj talenat je pokazala u dizajniranju odeće.

2009. godine se udala za golmana Vladimira Stojkovića sa kojim je dobila sina Lava, piše Biografija.org.

 

 

Njihova bajka je trajala pet godina. Kada su odlučili da se razvetu u medijima se spekulisalo da je Bojana varala Vladimira sa porodičnim prijateljem Branislavom Đurđevićem, dok je Bojana tvrdila da je do razvoda došlo jer je njen tadašnji suprug, Vladimir Stojković nju varao. Posle razvoda se odrekla imovine koje su zajedno stekli, a starateljstvo je dobila nad sinom. Sledeće godine se udala za Đurđevića. Nakon što je u novembru 2015. godine rodila drugog sina Vukašina, Bojana se skoro potpuno povukla iz javnosti. 

 

 

 Bojana Rajić je rođena 1980. godine u Cirihu. S obzirom na to da su joj mama i tata poreklom iz Sarajeva, letnje raspuste je provodila kod babe i dede u Bosni i Hercegovini. U Cirihu se školovala i živela sve do 2007. godine kada se zbog manekenske karijere preselila u Beograd. Manekenstvom se aktivno bavila sve do 2012. godine. Nosila je revije poznatih domaćih kreatora, radila kampanje za modne magazine, te bila zaštitno lice mnogih dizajnera i kompanija koje se bave modom i kozmetikom.

 

 

Bila je jedan od stilista emisije „X Factor“ koja je emitovana na mnogim televizijama širom regiona. Bojanin zadatak je bio da bira odeću, šminku i frizuru za voditeljku Anu Mihajlovski. Nakon toga se pojavila u spotu za pesmu „Opet si sa njom“ pop pevačice Emine Jahović.

 

 

Od 2018. godine Bojana je kolumnista i modni urednik časopisa „Bazar. 

Povremeno je paparaci uslikaju u prestoničkim restoranima, Rajićeva i dalje pleni pažnju mladolikim izgledom i savršenom figurom. Na pitanje novinara kako uspeva da izgleda tako dobro, ona odgovara da je pored genetike zaslužna i teretana, pravilna ishrana te redovne posete kozmetičkim salonima. Priznala je da se pokajala što je sa 20 godina ugradila silikone u usne. Zato ih je odstranila 12 godina kasnije, te poručila mladim ženama da dobro razmisle pre nego što naprave grešku koju je ona učinila.

 

Komentari (3)
Loading
Duško
06.02.2022 21:33

Najveća tuga je što pojedini ljudi imaju mnogo u džepu a malo u glavi, pa izaberu u punoj vreći pravih stvari baš onu pogrešnu . Ožene i vežu se za onu koju ne bi trebali ni pogledati.

petar
07.02.2022 07:27

Ja ovu ne bih smeo da poljubim. Vidi kakve i kolike su joj usne !!!

Miha
07.02.2022 07:54

Lepa ali potpuno vestacka sa napumpanim ustima....