Ispovest POPULARNE glumice: Supruga Vila Smita zaglavila se u PAKLU: "Na snimanja sam išla DROGIRANA"

Vesti 08.02.2022 15:22 0

Tokom razgovora u najnovijoj epizodi emisije "Razgovor za crvenim stolom, supruga Vila Smita, otkrila je da se onesvestila na snimanju komedije "The Nutty Professor" iz 1996. godine pošto je uzela ekstezi.

Ispovest POPULARNE glumice: Supruga Vila Smita zaglavila se u PAKLU: "Na snimanja sam išla DROGIRANA"

Profimedia

 

- Imala sam jedan incident na snimanju "The Nutty Professor". Onesvestila sam se u prikolici za šminku - rekla je Smit u prisustvu majke Adriene Banfield-Noris i ćerke Vilov Smit.

- Išla sam na posao i to je bila loša serija ekstaze. Onesvestila sam se i rekla svima da sam sigurno imala stare lekove u flaši sa vitaminima - nastavila je, rekavši da joj je ovo iskustvo "otvorilo oči". 

- Ali, da vam kažem šta sam uradio. Pokupila sam ... I otišla na taj set. To je bilo poslednji put - dodala je ona.

 

 

Glumica je u tom periodu svog života opisala kao "devojku koja luduje vikendima". Međutim, njen kapacitet i jak cug je počela da razvija još u srednjoj školi. Čak je i sama sa možda malo ponosa rekla: "Mogla sam da popijem više od bilo koga za stolom". 

Ali kada je stigla u Holivud, Džejda je već uveliko mešala žestoka pića sa marihuanom i ekstezijem. Upotrebu droge opravdala je rekavši sebi da je ono što radi manje štetno od heroina ili kokaina. 

 

 

- Nisam radila stvari za koje sam mislila da izazivaju zavisnost - objasnila je.

Ipak, drugi u Holivdu, uključujući glumcu i plesačicu Debi Alen, počeli su da primećuju glumačke štetne načine zabave.

- Zbog toga morate da verujete ljudima oko vas - rekla je Smit i dodala: 

- Jer nećete biti svesni. I to je bila stvar kod mene. Nemojte da misliti da ljudi nisu pokušali da me potapšu po ramenu. Nemoj misliti da kad sam bila kod Debi Alen i povraćala po celoj njenoj kući ... Da ona nije prišla i rekla, "Hej".

- Morala sam da dođem do dna - dodala je zvezda.

Kako je njena tolerancija rasla, glumica se još više opijala. 

- Shvatila sam brzo. Doslovno, brzo sam shvatila. Jednom kad sam išla po treću flašu vina, rekla sam sebi: "Imaš problem" - rekla je Džejda i priznala da sada povremeno popije čašu vina.

Komentari (0)
Loading