"Dušo, nećeš se povratiti iz ovoga. Povredila si glavu": Lijam Nison se nikada nije OPORAVIO od smrti SUPRUGE, ali jedno njegovo PRIZNANJE je POTPUNO zbunilo JAVNOST!

Vesti 08.02.2022 21:06 0

Holivudski glumac Lijam Nison tokom gostovanja u jednoj televizijskoj emisiji,otkrio je da se tokom nedevnog puta u Australiju zaljubio u zauzetu ženu

"Dušo, nećeš se povratiti iz ovoga. Povredila  si glavu": Lijam Nison se nikada nije OPORAVIO od smrti SUPRUGE, ali jedno njegovo PRIZNANJE je POTPUNO zbunilo JAVNOST!

Printscreen/Youtube

Glumac je 2020. proveo nekoliko meseci u Melburni, dok je snimao film "Blacklight". Uprkos situaciji sa korona virusom i merama koje su bile usvojene, pohvalio je rad sa filmskom ekipom.

Međutim svi su ostali iznenađeni njegovim priznanjem da mu se dopala nedostupna žene. Bilo je i onih koji su želeli da ih spoje i pronađu misterioznu damu.

Lijam je bio oženjen glumicom Natašom Ričardson koja je tragično preminula 2009. godine. Nekoliko dana pre smrti, pala je i povredila glavu na času skijanja u Kvebeku. Doktori su ju pregledali i rekli da nema težih povreda. Međutim, prognoze su bile netačne  i pala je u komu zbog izliva krvi u mozak, nakon čega je umrla u 46. godini.

Profimedia

 

Inače, Lijam i Nataša su se upoznali 1993. na setu filma "Anna Christie", a svi koji su ih poynavali, tvrdili su da između njih dvoje postoji jaka hemija.

Lijam se nakon njene smrti povukao iz javnosti, a zatim jeeotkrio da niko nije mogao da predvidi  da će se to dogoditi. - Nakon nesreće mi je rekla: "Dragi, spotakla sam se u snegu", rekao je glumac.

Kasnije je završila u Montrealu u bolnici u komi gde  je Lijam posetio.

Otišao  sam da joj kažem da je volim. Rekao sam: "Dušo, nećeš se povratiti iz ovoga. Povredila si glavu. Ne znam čuješ li me, ali vodimo te natrag. Cela porodica će doći.

- To je to, manje više-  rekao je glumac, koji se nakon toga okrenuo alkoholu.

Nison je inače donirao organe pokojne supruge kojima su spašena tri života, a kad god ga pitaju o Nataši, ističe koliko je bila divna osoba. Uvek je govorio da mu je donela neizmernu radost.

 

Komentari (0)
Loading