IMAO JE SAMO 22 GODINE: Ceo svet se oprašta od TRAGIČNO preminulog JUTJUBERA, a prijatelji mu poručuju da će se videti u budućem životu!

Vesti 09.02.2022 11:58 0

22- godišnji jutuber i skejtborder Džoš Njuman je poginuo u avionskoj nesreći

IMAO JE SAMO 22 GODINE: Ceo svet se oprašta od TRAGIČNO preminulog JUTJUBERA, a prijatelji mu poručuju da će se videti u budućem životu!

Printscreen/Instagram

Vlasti su izjavile za "Associated Press" da je jutjuber i skejtborder Džoš  Njuman,  jedna od četiri osobe koje su preminule nakon što se avion srušio u jezero na Islandu. Imao je samo 22 godine.

Njuman je putovao zajedno sa  menadžerom Timom Alingsom (27), kolegom avanturistom i influenserom Nikolom Belaviom (32) i pilotom Haraldurom Dijegom (49), a njihov radni zadatak je bio da  kreiraju komercijalni sadržaj za brend odeće "Suspicious Antwerp".

Svi su bili izuzetno uzbuđeni zbog putovanja, a fokus im je bio na prirodnim lepotama Islanda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Josh Neuman (@joshneuman)

 

Avion  je nestao sa radara u četvrtak, 3. februara i nije slao signal za pomoć, što je navelo više od 1000 članova islandskog tima da krenu u potragu.

Otkkriven je u delu  islandskog jezera "Thingvallavatn" koji se nalazi oko 30 milja istočno od glavnog grada Rejkjavika, a četiri tela za koja se vjeruje da su bili Njuman, Alings, Belavia i Dijego pronađena su u nedelju, šestog februara.

U izjavi objavljenoj na Instagramu, porodica Džona Njumana obećala je da će osnovati dobrotvornu fondaciju u njegovu pomen.

- Džoš predstavlja stranu čovečanstva koju svi nastojimo da postignemo- napisali su njegovi roditelji i brat.

- Način na koji nije samo dotakao, već uticao na živote, bio je u poseban. U svojoj potrazi za avanturom, žeđi za kreativnošću i strašću za posebnim razmišljanjem, istinski je uticao na sve one koje je poznavao. Džoš je verovao u ovaj svet i znao je da kao osoba može napraviti razliku. I učinio je to.

Dobro je znati da je napustio svet radeći ono što voli.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Josh Neuman (@joshneuman)

 

Mnogobrojni prijatelji i dalje se opraštaju od njega na zvaničnoj stranici.

- Ti i tvoja porodica ste u mojim molitvama Džoš! Znam da smo se družili samo nekoliko puta, ali tvoje prisustvo je bilo nešto što sam voleo da imam oko sebe! Nedostajaćeš mi. Videćemo se u sledećem životu - napisao je jedan pratilac.
 

Komentari (0)
Loading