Umro je na snimanju serije pre 16 godina: Danilo je Branku je voleo više od ŽIVOTA, a malo ko zna kako ona izgleda

Vesti 25.03.2022 10:14 0

Danilo Lazović je rodom iz Brodareva, diplomirao je na Akademiji za pozorište, film, radio i televiziju u Beogradu, a probila ga je uloga u seriji "Otpisani"

Umro je na snimanju serije pre 16 godina: Danilo je Branku je voleo više od ŽIVOTA, a malo ko zna kako ona izgleda

Printscreen/Youtube

Mnogi su verovali da obožava kafane, ali on je zapravo bio porodičan čovek, koji je iznad svega voleo glumu i svoju porodicu. Sa suprugom Brankom, rođenom Cetinjankom sreo se slučajno, ali je odmah znao da će mu baš ona biti žena, preneo je "Objektiv".

– Mama i tata upoznali su se na Zlataru 1976. godine. On je sa svojom klasom na tamošnjoj smotri govorio stihove, a ona je sa folklorom stigla sa Cetinja da učestvuje u programu. Danilo je sedio u bašti hotela, dok su tek pristigle Cetinjanke izlazile iz autobusa. Obratio se Nadi Blam: “Je l’ vidiš onu devojku? To će mi biti žena.” Upoznali su se – i to je bilo sve – ispričala je svojevremeno njegova ćerka Jelena.

Na vrhuncu popularnosti, kako bi deca imala što bolje uslove za odrastanje, porodica se iz stana u centru Berograda preselila na Avalu.

 

– Mislim da je to nešto najbolje što je tata mogao da uradi jer nas je sklonio s asfalta, pa su moja braća i sestra umesto da rastu čekajući lift, uživali u prirodi i zdravom detinjstvu – rekla je Jelena.

Danilo je umro na današnji dan, 25. marta, na snimanju serije “Stižu dolari” 2006. godine.

Komentari (0)
Loading