Jeo je samo TUNJEVINU I JABUKE: Ovaj poznati glumac bio je KOST i koža, a onda se ugojio 45 kilograma i pravi je bog TRANSFORMACIJE

Ž. T. Vesti 10.02.2022 14:15 0

Ovom holivudskom glumcu niko ne može da priđe kad su u pitanju transformacije

Jeo je samo TUNJEVINU I JABUKE: Ovaj poznati glumac bio je KOST i koža, a onda se ugojio 45 kilograma i pravi je bog TRANSFORMACIJE

Profimedia

Mnogi od vas će sigurno pogoditi. Reč je o Kristijanu Bejlu. 

Kristijan je  jedan je od omiljenih holivudskih glumaca, a kroz tolike godine svoje karijere bezbroj puta nas je buukvalno ostavljao bez daha zahvaljujući drastičnim promenama tela za uloge koje je pripremao. 

Našoj javnosti je posebno zanimljiv jer skoro dve decenije uživa u srećnom braku sa Sandrom Blažić Sibi, američkim agentom za nekretnine, čiji su koreni iz Srbije.

Međutim, ne treba zanemariti njegov neosporni dar. Uprkos činjenici da danas imamo mnoštvo sjajnih glumaca, i dalje su prava retkost oni koji su sposobni da svoje telo dovedu do krajnjih granica izdržljivosti. Bejla definitivno odlikuje posvećenost profesiji, a činjenica da su neke potpuno nadrealne, mnoge dovodi do pitanja kako to da još uvek ne pati od nekih ozbiljnih zdravstvenih problema.

Profimedia

 

Bejla je na sam vrh , svakako izdigao kultni film "American Psycho" u kome je tumačio ulogu serijskog ubice i psihopate neodoljivog izgleda. U tom periodu, njegova ishrana je bila zasnovana isključivo na proteinima.. Bez šećera, dobrih masti i ugljenih hidrata, kristijan je telo doveo do savršenstva.

Glumac je izjavio da je sam izgled njegovog lika bio primaran jer je tumačio površnu i narcisoidnu osobu, nakon toga je otišao korak dalje. Zapravo, bar deset koraka dalje.

Ako ste se usudili da pogledate film "Mašinista" iz 2005. godine, verovatno vam je jasno o čemu govorimo. Za ulogu Trevora Reznika, radnika koji pati od nesanice, Bejl je izgubio 28 kilograma, pa se  na snimanju pojavio kao muškarac od 183 centimetra i svega 55 kilograma. Ipak, način na koji je stigao do svoje kilaže pomalo je zastrašujući. Naime, svakog dana  je konzumirao jednu jabuku, konzervu tune i pio crnu kafu. Uz to je pušio i ogromne količine cigareta.

Profimedia

 

Šest  meseci kasnije, stigla je još jedna primamljiva uloga- trilogija "Mračni vitez". Bejl je od anoreksičnog muškarca, za samo nekoliko meseci prevalio put do jednog od najpoželjnijih glumaca Holivuda. Prvi deo Betmena snimao se nedugo nakon Mašiniste. Za samo nekoliko meseci ugojio se neverovatnih 45 kilograma.

- Pretjerao sam jer sam uživao u prejedanju. Ignorisao sam savete o tome kako bi trebalo postepeno da vraćam  kilažu jer mi se želudac smanjio. Odmah sam krenuo sa picama i sladoledom i  jeo sam po pet obroka u komadu - rekao je jednom prilikom, čuveni glumac.

S obzirom na to da se i ekipa na seta našalila da više sliči debeljuškastom čovjeku nego junaku iz stripa, Bejl  je počeo da radii na uklanjanu masnoća pa je povećao mišićnu masu uz vežbe. Radio je svakodnevno sa trenerom, a jednom prilikom je otkrio novinarima da uopšte ne razume zašto se ljudi izlažu svojevoljno tim naporima. 

- Mnogo je lepše uživati u viskiju i pušiti cigaru, negde u klubu sa prijateljima- rekao je Bejl.

Nakon nekog vremena, dobio je ulogu u filmu "The Fighter" gde je ponovno skinuo 13 kilograma. Ponovno stižemo do Betmana, ovaj put do drugog nastavka "The Dark Knight Rises" za koji se vraćao u u najbolju moguću formu.  Neverovatno bryo je ponovo iya[ao iy forme zbog uloge Irvinga Rozenfilda u filmu "American Hustle". Još je jednom pokazao kako u kratkom roku dobiti 20 kilograma. 

Profimedia

 

Ipak, sa godinama, izjavio je da su mu transformacije postale zahtevnije pa je od njih delimično i odustao. S obzirom na to da su bile prilično drastične, zaključio je da si više ne želi da narušava zdravlje. Ipak, sudeći po tome, koliko je daleko išao, nije isključeno da će nas možda nekad, ponovo iznenaditi.

 

 

Komentari (0)
Loading