"Napala mi SRCE, JETRU, PROSTATU i zaustavila RAST KOSE": Nebojša Čović se mesecima borio protiv KORONE, igubio je preko 30 kilograma, i to nije sve!

Vesti 29.08.2021 17:45 0

Nebojša Čović, predsednik KK Crvena zvezda je sportski funkcioner koji je preživeo pakao zvan korona, oboleo je još u januaru ove godine

"Napala mi SRCE, JETRU, PROSTATU i zaustavila RAST KOSE": Nebojša Čović se mesecima borio protiv KORONE, igubio je preko 30 kilograma,  i to nije sve!

Alo/Printscreen

Nakon što je preležao koronu, Nebojša je izgubio 36 kilograma, pa je svoje iskustvo podelio na TV Prva sa svim gledaocima.

- Ne osećam se dobro i dalje. Ceo imuni sistem je pogodila korona. Nisam imao respiratorne probleme. Krenulo je preko srca, pa na jetru, pa na bubrege, zatim je zahvatilo uši i oči i na kraju je igra sa prostatom.

Korona mu je zaustavila i rast vlasi.

- Februar, mart, april, otežana koncentracija, stalne igre pritiska. U jednom trenutku sam primetio da mi ni kosa ne raste kako je pre rasla - kaže Čović.

- Ono sa čime se surećemo nije za igru, nije za razmišljanja. Ono što nam je ponuda su vakcine i tu bi trebalo da budemo odgovorni i prema sebi i drugima.

Na pitanje koliko je kilograma izgubio Čović je otkrio:

- Izgubio sam negde 36-37 kilograma, od toga oko 20 kilograma sam morao da izgubim, jer prethodni način mog života nije bio okrenut ka zdravlju, a ostalo se nastavilo po inerciji - rekao je predsednik Zvezde.

Komentari (0)
Loading