Čuveni holivudski glumac i lepotan za dlaku je izbegao smrt: Skoro ostao trajno paralizovan posle pada sa trećeg sprata

Vesti 24.08.2023 16:39 0

Orlando Blum otvoreno je pričao o nesreći koju je imao pre 22 godine i za koju kaže da mu je promenila život iz korena

Čuveni holivudski glumac i lepotan za dlaku je izbegao smrt: Skoro ostao trajno paralizovan posle pada sa trećeg sprata

Profimedia

Zvezda filma "Gospodar prstenova" podelio je na instagramu svoju fotografiju na kojoj nosi leđnu protezu i ispričao jezivu priču o tome kako je za dlaku izbegao smrt i trajnu paralizu.

 

 

 "To sam ja, 1998. godine, otprilike tri meseca nakon što sam pao sa trećeg sprata i slomio kičmu. Uz neopisivu snagu volje uspeo sam da stanem na noge i sada živim "na ivici", ali mnogo sigurnije", napisao je Orlando (44), otac dvoje dece. 

Užasna nesreća dogodila se kada se Orlando penjao sa prijateljima na krovnu terasu i pao je sa trećeg sprata nakon što se slomila odvodna cev na koju se oslanjao.  


Verenica holivudske zvezde, pevačica Keti Peri, podržala je svog budućeg supruga i u kometarima ispod Oralandove objave, napisala "volim te", a Orlandova bivša supruga Miranda Ker dodala je "tako sam ponosna na tebe", dodajući srce na kraju svog kometara.

 

 

Inače, Orladno je ranije pričao o nesreći koja ga je zadesila. 

"Do tada sam mislio da sam nepobediv, međutim posle pada, bio sam potpuno uništen i fizički i psihički. Danima sam se suočavao sa mogućnošću da ću zauvek ostati u indalidskim kolicima. To me promenilo u svakom smislu. Sada život gledam potpuno drugim očima."

 

Komentari (0)
Loading