Čak Noris je NEUNIŠTIV, a pogledajte mu MAJKU: Napunila je 100 godina, život joj je bio jezivo težak, a ona se borila kao LAVICA

J.V. Vesti 15.02.2022 12:48 2

Mama Čaka Norisa, glumca i majstora borilačkih veština, 4. maja ove godine napunuće 101 godinu

Čak Noris je NEUNIŠTIV, a pogledajte mu MAJKU: Napunila je 100 godina, život joj je bio jezivo težak, a ona se borila kao LAVICA

Profimedia

Glumac koji, inače, ima 81 godinu i za koga u šali kažu da je sam napravio bolnicu u kojoj se rodio, otvoreno je pričao o svojoj porodici.

 

 

 

"Moja mama, Vilma Noris Najt rođena je 1921. u ruralnom Vilsonu u Oklahomi, gde sam i ja odrastao. To je bio gradić od 1.800 ljudi. Moja je se mnogo mučila kada je bila mala. Odrasla je u teškom siromaštvu, dve godine se lečila od retke bolesti i živela je bolnici daleko od svoje porodice", ispričao je Čak Noris za"Christianity daily".

Kad se nakon nekoliko godina vratila zdrava kući, razbolela se od depresije. Cela njena porodica, uključujući i malu decu, brala je pamuk na poljima da bi preživela. Nakon što su odabrali jedno polje, često su se selili u drugi grad kako bi odabrali drugo polje.

"Mama se udala za mog oca sa 16 godina, ali on ju je napustio, pa je sama odhranila tri sina. Bio sam najstariji i često sam morao da preuzimama ulogu svog odsutnog oca. Bili smo siromašni poput crkvenih miševa, ali to me je naučilo da prebrodim prepreke i probleme u životu na koje sam kasnije nailazio", ispričao je Čak.

Vilma je preživela smrt svoja dva muža, pastorka, dvoje unučića i sina, Čakovog mlašemog mlađeg brata Vilanda. Tokom života bolovala je i od raka i imala preko 30 operacija. Ali još uvek je živa i još uvek se bori.

 

 

"Moja majka se molila za mene celi život, uprkos svim problemima. Kad sam se rodio, skoro sam umro od komplikacija na porođaju. Kad pre deset godina umalo nisam izgubio dušu zbog Holivuda, molila se za moj spas. Čak se molila da nađem ženu koja će mi promeniti život i to je uspelo. Takva vam je moja mama", iskreno je ispričao Čak Noris.

Inače, Noris je 1958. oženio Dajan Holiček, koja mu je rodila sinove Majka i Erika. Ima i ćerku Dinu iz vanbarčne veze, a druga žena, 23 godine mlađa Džina Okeli, rodila mu je blizance, dečaka Dakotu Alena i devojčicu Danili Keli.

Komentari (2)
Loading
Max
15.02.2022 13:52

Zar njega nije rodila tetka?

Petronije
15.02.2022 18:58

Kako da ne 100 godina. Jedino ako je ova slika od pre 20-25 godina.