Odlučila je da proba popularnu DIJETU Viktorije Bekam: Od ŠOKA je ZANEMELA, a rezultat je bio RAZOČARAVAJUĆ

K.Ć Vesti 21.02.2022 20:24 0

Novinarka Diane Bourn odlučila je da isproba popularnu dijetu Viktorije Bekham

Odlučila je da proba popularnu DIJETU Viktorije Bekam: Od ŠOKA je ZANEMELA, a rezultat je bio RAZOČARAVAJUĆ

Shutterstock

Mnogi su ostali zatečeni kada je bivši fudbaler izjavio kako njegova supruga već 25 godina jede istu hranu.

Novinarka Diana je odlučila da se uhvati u koštac i isproba njen recept. Nedelju dana se striktno pridržavala ishrane, a kako kaže rezultati su je oduševili.

Kada je prvi put otišla u kupovinu, Diana je bila preneražena cenom ribe koju Viktorija preporučuje. Bila je preskupa, ali novinarka nije odustala. 

Za doručak je uvek jela sveže voće, a ponekad je popila i čašu vina. Trećeg dana dijete novinarka je otkrila da oseća slabost.

- Obično idem na trčanje sredinom nedelje, ali moram biti iskrena. Danas mi nedostaje energije i jako sam gladna pa sam propustila trčanje - otkrila je.

Dva dana kasnije novinarka se požalila na smrad u kući.

- Kuća sad smrdi na ribu. Nekoliko puta dnevno praznim kantu za smeće, ali se čini da je miris i dalje ostao u vazduhu - rekla je, a zatim je stala na vagu.

Tu ju je dočekalo neprijatno iznenađenje. Osim što je otkrila da nije smršala, ostala je šokirana kad je videla da se ugojila oko pola kilograma, iako je stalno bila gladna. Bio je to trenutak kada je novinarka odlučila da "batali" ovu dijetu.

- U svakom slučaju, ovo je bilo dovoljno da zauvek prekinem ovaj eksperiment. Vratiću se ishrani koju najviše volim. U njoj nema osećaja gladi, a za mene je to presudno' - istakla je.

Bez obzira na sugestije poznatih osoba, pre svake promene važno je konsultovati se s lekarom ili nutricionistom koji sigurno neće pohvaliti dijete s tako malom količinom hrane.

Komentari (0)
Loading