Retko ko zna kako izgleda sin Dina Merlina: On je deo njegovog menadžerskog tima, ali uopšte ne voli MEDIJSKU pažnju (FOTO)

K.Ć Vesti 23.02.2022 12:09 0

Dino Merlin je od svoje sedamnaeste godine sa svojom suprugom Amelom, a njihova deca se retko kada pojavljuju u javnosti

Retko ko zna kako izgleda sin Dina Merlina: On je deo njegovog menadžerskog tima, ali uopšte ne voli MEDIJSKU pažnju (FOTO)

Alo

Merlin svoju privatnost uspešno drži daleko od javnosti uspešno. Sa svojom suprugom ima dvoje dece, ćerku Naidu i sina Hamzu. Oboje su uspešni ljudi sada. Naida je završila je postdiplomske studije na Oksfordu i živi daleko od estrade i muzike.

Sin Dine Merlina, Hamza Dervišhalidović oženio se srednjoškolskom ljubavi Dženetom Tabaković Dervišhalidović 2019., a prošle godine je par podario glazbeniku prvo unuče.

Hamza je inače deo Merlinovog tima i gleda da što više izbegne medijsku pažnju.

 

 

Hamza se školovao u Berlinu, a u Istanbulu je završio Menadžment i političke znanosti. U odličnim je odnosima sa ocem kao i njegova sestra Naida te mnogi kažu da izgledom dosta liči na oca. 

Hamza je 2020. dobio sina sa svojom suprugom Dženetom Tabaković Dervišhalidović kojem su ime dali Nezir, a Merlin nije krio koliko je srećan što mu je stiglo prvo unuče. 

Merlinov sin se venčao s Dženetom 2019., a njihova ljubav traje još od srednjoškolskih dana. U vezi su bili sedam godina. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dino Merlin (@dinomerlin)

 

Inače, Merlin je u jednom intervjuu progovorio o razlici između njegovog sina i ćerke.

- Naida je rođena kad sam počinjao karijeru i u detinjstvu je doživjela sve - od neimaštine do, metaforički rečeno, kavijara i šampanjca. Navikla se na skroman život pa je njen odgovor na moje pitanje - šta da joj donesem iz Pariza ili Njujorka uvek bio: Tata, hvala, imam sve, samo se što pre vrati kući' - ispričao je. 

- Materijalno je ne zanima, za razliku od njenog mlađeg brata. Kad se Hamza rodio, više nismo imali nikakvih egzistencijalnih problema i navikao se na to da mu Amela i ja pružimo šta god poželi. Kad njega pitam šta mu treba, i ne čeka da završim rečenicu, već ima listu - dodao je pevač, a prenosi dnevnik.hr. 

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading