"Svi su mislili da sam MRTVA": Pevačicu niko godinama nije video zbog BOLESTI, a sada se VRATILA i SJAJNO izgleda

M. G. Vesti 24.02.2022 15:20 0

Bila je jedna od najpopularnjih pevačica sveta, a onda je prosto propala u zemlju. Sada se vratila i izgleda potpuno drugačije.

"Svi su mislili da sam MRTVA": Pevačicu niko godinama nije video zbog BOLESTI, a sada se VRATILA i SJAJNO izgleda

Printscreen/ Instagram

Avril Lavinj (37) je 2002. godine izbacila pesmu "Complicated" i tako se rodila tinejdž pank zvezda u telu devojčice iz Kanade. Bila je buntovna i uvela modu nošenja kravata na sve, a na velika vrata vratila je grandž stil. Nizala je hitove i albume, a onda je nestala sa scene.

Pre par godina proneo se glas da je Avril zapravo mrtva još od 2003. godine i da ju je izdavačka kuća zamenila dvojnicom Melisom Valdelom.

Teorija kaže da se Avril na samom početku karijere teško nosila sa slavom, pa da je unajmila dublerku po imenu Melisa. Borba sa depresijom naterala ju je da sebi oduzme život, pa je Melisa u potpunosti preuzela njen identitet.

Potvrdu za ove spekulacije, osim u promeni muzičkog pravca, vide i u detaljima poput oblika njenog nosa, brate, mladežima i tetovažama koje se navodno ne nalaze na istom mestu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Salt (@salttheories)

 

Ispostavilo se da ništa od toga nije istina kada se Avril nakon duge medijske ilegale vratila pod lupu javnosti i na muzičku scenu. U velikom povratničkom intervjuu za magazin Billboard govorila je i o borbi sa lajmskom bolešću. Otkrila je da je počela da se oseća loše 2014. godine, bila je iscrpljena i umorna. Kako njena prijateljica Jolanda Hadid boluje od iste bolesti, počela je da sumnja da i ona boluje od istoga.

- Bila sam u krevetu dve godine. Bolest prenosi krpelj koji je zaražen spiralnom bakterijom i morala sam da uzimam nekoliko različitih antibiotika istovremeno koji polako ubijaju tu bakteriju - otkrila je tada Avril.

Dugo odsustvo sa scene bilo je uzrokovano osim lošim fizičkim i psihičkim stanjem, ali Avril se u međuvremenu vratila na scenu i sada je ponovo redovno u medijima. Nedavno je dala još jedan intervju i najavila novi album.

Neki fanovi i danas tvrde da Avril nije među živima i da je umrla u jeku svoje popularnosti i da je menja devojka po imenu Melisa. Avril je na svojevremeno to kratko prokomentarisala: "Da, neki ljudi misle da ja nisam prava ja, što je tako uvrnuto! Zašto bi iko, pobogu, pomislio tako nešto?", kratko je prokomentarisala.

Avril je bila u dugoj i srećnoj vezi sa milijarderom Filipom Sarofimom, a verovalo se da će veza završiti i brakom.

 

 

Međutim, ljubav je okončana, a pevačica je sada u vezi sa pevačem Mod Sanom, a ljubav su priznali februara 2021. godine. Avril kaže da se neposredno pre nego što ga je upoznala zarekla da je završila sa muškarcima, a onda se desio on i sve je palo u vodu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Modern Sunshine (@modsun)

 

- Izašla sam iz duge i ozbiljne veze i prvi put sam poželela da ne upoznam nikog novog, da ostanem sama. Međutim, desila se saradnja sa Mod Sanom i jednostavno smo kliknuli, varnice su letele na sve strane. Rekla sam sebi: "Život je kratak, a ja sam Vaga u horoskopu i volim ljubav" - rekla je Avril.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading