Andrea ima najveće USNE na svetu, a želi REKORDNO VELIKE grudi: Ona ima samo 23 godine, a zbog operacija je umalo OSLEPELA!

T.Đ. Vesti 30.07.2022 21:24 1

Studentkinja Sofijskog univerziteta Andrea Ivanova, poznata kao „bugarska Barbika“ zbog mnogobrojnih kozmetičkih i hirurških zahvata, izjavila je da bi mogla da oslepi od injekcija hijalurona ubrizganih u usne

Andrea ima najveće USNE na svetu, a želi REKORDNO VELIKE grudi: Ona ima samo 23 godine, a zbog operacija je umalo OSLEPELA!

Printscreen/Youtube

Ona je primila ukupno 25 injekcija hijaluronske kiseline u usne, a poslednju – prošle nedelje. Prema rečima studentkinje, ima najveće usne na svetu.

Ima 23 godine, a počela je sa estetskim operacijama 2018. godine.

Posetila je praktično sve klinike za lepotu u Sofiji i probala skoro sve vrste filera.

Uprkos postojećem riziku, Ivanova kaže da ne namerava da prestane sa intervencijama.

Printscreen/Youtube

 

 

- Postoji rizik da oslepim i da mi bude odstranjen sam organ – usna. Rizik postoji, jer je moguće da je došlo do dehidratacije zbog injekcija hijalurona. Nadam se da neće doći do fatalnih posledica, jer svake nedelje odlazim kod specijaliste. Opasnost zaista postoji, ali neću prestati sa intervencijama - izjavila je studentinja za list „Bugarska danas“.

Osim usana, Andrea namerava da promeni oblik lica i sredi podbradak.

Printscreen/Youtube

 

 

- Za mene nema granica - rekla je Ivanova i dodala da želi da ima najveće grudi – ako ne na svetu, onda u Bugarskoj.

Kako kaže, već je povećavala grudi, ali namerava ponovo da ide na operaciju u budućnosti.

 

 

Andrea je zbog svog izgleda više puta dobijala pozive da učestvuje u različitim šou-programima, uključujući i u Americi. Prošle godine u oktobru je ispričala da je bila pozvana da učestvuje u programu u Los Anđelesu, ali da je sve odloženo zbog virusa korona.

Kako kaže, kritike je ne dotiču, a svakodnevno dobija hiljade poruka iz celog sveta sa komplimentima na račun usana, izgleda i stila. Ivanova je dodala da ima i pozitivnih i negativnih komentara, ali da negativne uglavnom pišu žene.

- Važno mi je samo to kakva se sama sebi sviđam, dodala je.

Ranije je britanski tabloid „San“ pisao da je devojci teško da diše zbog hijalurona, jer usne počinju da zatvaraju nozdrve.

Komentari (1)
Loading
BrankaBBranka
30.07.2022 21:42

Hahaha..negativni komentari samo od žena...Jesi li slepa na šta ličiš,ah,da..pozitivni komentari su od muškaraca..pa,naravno usne dobre samo za jednu stvar...bolesna ženo!