Ona je žena najpoznatijeg DIKTATORA na svetu: IZBRISAO joj je kompletnu PROŠLOST a onda odredio vreme kad će se poroditi

Vesti 25.02.2022 15:18 1

Izvori tvrde kako je ova žena ceo život odgajana da Kimu Džong-Unu bude supruga

Ona je žena najpoznatijeg DIKTATORA na svetu:  IZBRISAO joj je kompletnu PROŠLOST a onda odredio vreme kad će se poroditi

Profimedia

Čovek koji je ubio vlastitog brata, teču, zabranio svadbe i sahrane, uredio državu bez elemetarnih prava, gde je sve podređeno njemu. Po svim činjenicama koje znamo o njemu, teško je poverovati je pored svih ovih osobina koje ga ''krase'', on dobar muž. 

Ri Sol-Ju žena Kim Džong- Una sasvim je druga priča od svog muža. Rođena je između 1985. i 1989 godine, mada niko ne zna sa sigurnošću prave informacije o njoj. Smatra se da joj ni ovo ime nije njeno pravo ime, već pseudomim. Kako navode, on je taj koji je izbrisao njenu prošlost. 


Porodica iz koje dolazi, deo je severnokorejske političke elite, a tvrdi se da je ona odgajana za brak sa Kim Džon-Unom, koji između ostalog smara da je žena stvorena da zabavlja svog muškarca.

Ona je neko vreme bila deo orkestra Unhasa te je imala nekoliko javih nastupa, ali su se oništili svi materijali iz tog njenog perioda, jer sada po njima nije primerena činjenica da je nekada pevala drugima. Ona je bila i aktivna najvijačica, takmičila se na Azijsom ateltskom prvenstvu koje se održalo u Južnoj Koreji. 

Do ovog braka nije došlo zato što je Ri ''zapala za oko'' Kimu, već je brak bio dogovren od strane njenog oca. Brak se desio 2009. godine.
Ona je žena najpoznatijeg DIKTATORA na svetu:  IZBRISAO joj je kompletnu PROŠLOST a onda odredio vreme kad će se poroditi

Profimedia

 

Zabeležen je period od dve godine gde se ona uopšte nije nigde u javnosti pojavljivala. Spekulisalo se da je on možda naredio da je ubiju, ali se sve to demantovalo jer se pretpostavlja da par ima dvoje dece. Jedno je rođeno 2010. i drugo 2012. godine. U to vreme u Severnoj Koreji je bio poznati košarkaš Denis Rodman, koji je po povratku izjavio kako je Severna Koreja dobila zdravu naslednicu. 

Njegova opsednutnost njegovim dedom Kim-il Sunga, dovela ga do toga da izvrši brojne plastične operacije kako bi što više ličio na njega. Osim toga anoniman izvor tvrdi kako je tražio da se njegovoj ženi ranije indukuje porođaj kako bi se dete rodilo krajem 2012. godine, kada se slavi rođendan Kim-Li Sunga.

U Severnoj Koreji navodno postoji ,,Peta Divizija'' , harem oko 2.000 žena, koje imaju zadatak da zabavljaju partiske funkcionere i da sa njima provedu noć posle toga. Ovo sve započeo je njegov deda, a Kim je doslovno prihvatio i produžio ''tradiciju''.

Orgije se navodno organizuju i sprovode nad devojčica koje imaju 13 godina. Po devojčice dolaze vojnici i odvode ih sa pretnjom ako ikada ikome nešto kažu, da će njihove porodice biti smaknute. Devojčice prvo odvode lekarima da utvrde da li su device, i ako jesu, one postaju deo njihove '' jedinice za zadovoljstvo''.

Komentari (1)
Loading
Milisav
25.02.2022 15:51

Mala je razlika...