Merlin Monro devedesetih NEMA nameru da ide u PENZIJU: Ima 49. godina i dan danas zaustavlja saobraćaj gde god da se pojavi

M. G. Vesti 26.02.2022 21:15 0

Godine prolaze, ali lepota i elegancija Eve Hercigove ostaju nepromenjeni.

Merlin Monro devedesetih NEMA nameru da ide u PENZIJU: Ima 49. godina i dan danas zaustavlja saobraćaj gde god da se pojavi

Printscreen/ Instagram

Češki supermodel i glumica za koju nedelju da proslavit 49. rođendan, međutim na penziju ne namerava da ide. 

Lepa Čehinja zablistala je na reviji Blumarine jesen/zima 2022. tokom Milanske nedelje mode. Manekenka je predvodila liniju i nosila plšanu dugu haljinu s dubokim prorezom, a fotografijom iz bekstejdža pohvalila se i na Instagramu.

 

 

Hercigova je rođena u bivšoj Čehoslovačkoj 1973. godine, u malom planinskom selu, daleko od velikih gradova i svetskih modnih prestonica. Ali, prilikom jedne posete Pragu kada je imala 16 godina, Eva je naletela na prijateljicu koja joj je rekla o nadolazećem manekenskom takmičenju koje je sponzorisao Metropolitan Models. Eva se prijavila, pobedila, a šest meseci kasnije u jednoj je ruci imala kartu u jednom smeru do Pariza, a u drugoj unosni manekenski ugovor.

 

 

Najpoznatijoj Čehinji u svetu modelinga nije dugo trebalo da dospe u elitni svet lepotica s prvom velikom kampanjom za Guess. Kasnije je usledila i kampanja "Hello Boys" za Wonderbra koja se smatra jednom od najikonskijih kampanja svih vremena, a Evin dekolte postao je najpoznatiji dekolte u svetu.

 

 

Oglas je izazvao pravu senzaciju kada je predstavljen 1994. i bio je okrivljen za zaustavljanje saobraćaja i izazivanje nesreća dok su muškarci ujutro žurili na posao i zurili u Evu. Od tada su joj vrata vrhunskog modelinga bila otvorena, a Merilin devedesetih (kako su je prozvali) krasila je naslovnice svih velikih modnih biblija i bila glavno lice brojnih modnih linija na modnim pistama.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading