JEDITE KAO PREDSEDNIK Ovo je JELOVNIK Vladimira Putina, on strogo izbegava ove NAMIRNICE, a kafu UOPŠTE NE PIJE!

K.Ć Vesti 01.03.2022 08:57 1

Sam Vladimir Putin nije previše voljan da priča o svojim gastronomskim sklonostima: jede ono što mu daju, kaže. Ali novinari su ipak uspeli da saznaju nešto

JEDITE KAO PREDSEDNIK Ovo je JELOVNIK Vladimira Putina, on strogo izbegava ove NAMIRNICE, a kafu UOPŠTE NE PIJE!

Tanjug/Ap

Poznato je i da šef države ima jako malo slobodnog vremena, nekad ne stigne ni da ruča. U ovom slučaju Putin pije kefir i jede voće.

Postoje informacije da Putin najviše voli sveže povrće i ribu. Na njegovom stolu su uvek mirisni paradajz, krastavci, zelena salata, kisele i slane pečurke, riblja čorba od smuđa i štuke, glavna jela od pastrmke, lososa, riblje pite. Kada je na poslu, predsednik konzumira posnu ribu, žitarice, mahunarke, orašaste plodove. Od mesa preferira teletinu, jagnjetinu.

Vladimir Vladimirovič pokušava da se pridržava odvojene dijete i isključi štetnu hranu - masnu, prženu. Jede malo slatkiša, ali ne može sebi da uskrati samo sladoled.

Jednom rečju, Putinov jelovnik je praktično primer pravilne ishrane. Možete pratiti njihov primer!

Od alkohola: dobra skupa vina, konjak u malim količinama. Ako je u pitanju vodka, onda ne više od 2 čaše. U neformalnom okruženju može da popije čašu piva, zaljubio se u njega još u Nemačkoj. Svi koji su slučajno sedeli za istim stolom sa Putinom tvrde da je izuzetno apstinentan u ispijanju alkohola.

Šta predsednik doručkuje?

Predsednik, kao i mnogi Rusi, doručkuje kašu. Ali ne ovsene kaše. Naklonjen je pirinaču, prosu, heljdi. I takođe prirodni med i sveži sir. Piće - crni čaj ili sveže ceđeni sokovi. Uopšte ne pije kafu.

JEDITE KAO PREDSEDNIK Ovo je JELOVNIK Vladimira Putina, on strogo izbegava ove NAMIRNICE, a kafu UOPŠTE NE PIJE!

Tanjug/Ap

 

Osim žitarica i meda, neki poseban koktel daje Putinu snagu i svežinu, recept za koji predsednik nikome ne otkriva. Radoznali novinari uspeli su da otkriju samo da sadrži cveklu i ren. Uzgred, jeftini, ali neverovatno korisni proizvodi za detoksikaciju.

Naravno, predsednik Rusije često mora da jede van kuće. Proputovao je mnoge zemlje i gradove i svuda beleži jela koja voli i sa zadovoljstvom ih jede.

U inostranstvu predsednik takođe preferira povrće, morske plodove, kokosovo mleko, sladoled, tropsko voće.

Komentari (1)
Loading
Anonym2
01.03.2022 10:50

Od pecuraka je poludeo