Roditelji VERNICI, a deca nekrštena: Dijana Đoković otkrila zašto Jelena i Novak nisu krstili Stefana i Taru

Lana Vidović Vesti 01.03.2022 11:02 3

Mnoge je iznenadila činjenica da Novak i Jelena nisu krstili svoju decu iako su veliki vernici

Roditelji VERNICI, a deca nekrštena: Dijana Đoković otkrila zašto Jelena i Novak nisu krstili Stefana i Taru

Profimedia

 

Novak Đoković i njegova supruga Jelena važe za divne i posvećene roditelje. Često ističu kako su im dece na prvom mestu.

Budući da je najbolji srpski teniski šampion, vrlo pobožan, o čemu svedoče i reči njegove majke u emisiji "Dok anđeli spavaju" , mnogi su se iznenadili kada je ona otkrila da njeni unučići, deca Novaka i Jelene, nisu krštena. Ipak, kako je ona objasnila, razlog za to je vrlo racionalan i ima veliku težinu.

Naime, Novak i Jelena žele da sačekaju da njihova deca odrastu još malo, pre nego što učine takav korak u njihovom duhovnom razvoju.

Profimedia

 

 

- Jako sam ponosna na njega. Svi bi podredili uspeh iznad duhovnog mira. Kod Novaka je jaka velika zahvalnost koju ima. Zahvalan je na svemu što je ostvario, sve je vanzemaljski. On se drži svojih principa i verovanja, to čini čoveka, to čini njega - započela je Dijana u pomenutoj emisiji i dodala:

- Novak nosi osveštani krst koji je dobio na Hilandaru, koji mu daje snagu. Proveo je tamo tri dana, to je za njega veoma važno iskustvo. On je zaista duhovno biće, krstio se kada je imao pet godina i taj čin shvatio je ozbiljno. Ima nešto u sebi. Stalno ga pitam kada će da krsti svoju decu, a on mi kaže "kada budu mogli da shvate čin krštenja" . On želi da Tara i Stefan budu svesni da su kršteni.

Komentari (3)
Loading
covek
01.03.2022 12:47

bravo!

Buba
01.03.2022 14:45

Decu ne krste, a uvlace se popovima i primaju od njih pocasti. Obe strane su fuj.

Sasa Jankovic
03.03.2022 17:29

@Buba - Zasto snobovi komentarisu sta drugi rade i trebaju da rade.u cemu je sustina.