Možda nećete POGODITI: Baš ove PESME parovi BIRAJU za PRVI ples, neke po ISTRAŽIVANJIMA donose SREĆU, dok NEKE najavljuju RAZVOD!

Vesti 01.03.2022 21:00 0

Za većinu parova prvi ples jedan od najvažnijih i najdragocenijih trenutaka svakog venčanja

Možda nećete POGODITI: Baš ove PESME parovi BIRAJU za PRVI ples, neke po ISTRAŽIVANJIMA donose SREĆU, dok NEKE najavljuju RAZVOD!

Shutterstock

Mladenci uglavnom biraju pesme koje za njih imaju posebno značenje, a neki će čak i par meseci posvetiti donošenju odluke, barem ako je suditi prema anketi koju je sproveo strani portal "OnBuy".

 Rezultati ankete pokazali su da mladenci koji su za prvi ples odabrali određene pesme, imaju srećne brakove, dok neke pesme, čini se, ne donose bračnu sreću, pa su brakovi završili razvodom. Cilj ankete bio je upravo to - otkriti postoji li povezanost između stope razvoda i pjesama koje su mladenci birali za prvi ples.

Pitali su 5544 osobe širom sveta koju su pesmu izabrali i koji im je trenutni bračni status. Zatim su napravili listu 25 najčešće biranih pesama i napravili  računicu za bračne statuse.

Podaci su  pokazali su da je najpopularnija pjesma za prvi ples "Can’t Help Falling In Love" Elvisa Prislija sa 10,48 posto glasova. Anketa je takođe otkrila da je pesma koja najčešće donosi sreću u braku "Can You Feel The Love Tonight" Eltona Džona - 77 posto onih koji su je izabrali ostalo je u braku.

Uopšteno, veće su šanse da će par ostati u braku ako prvi ples otpleše uz neku Diznijevu pesmu, pokazuju rezultati dobijeni od više od 70 odsto anketiranih parova koji su i dalje zajedno. Pesme koje su donele bračnu sreću takođe su "Isn’t She Lovely" Stevija Vondera i "The Way You Look Tonight" Frenka Sinatre.

Pesma koja je pak završila sa najviše razvoda je "Little Things" grupe "One Direction" - 75 odsto parova koji su izabrali tu pesmu, razveli su se. Na nepopularnoj listi su i  "I’m Yours" Džejsona Mraza i "Chasing Cars" grupe "Snow Patrol'.

Komentari (0)
Loading