Ovo je supruga Dejana Bodiroge: Ivana je ukrala srce našem slavnom KOŠARKAŠU, retko se pojavljuje u javnosti, ali svaki put sve ZASENI!

K.Ć Vesti 02.03.2022 10:12 0

Košarkaški as Dejan Bodiroga svojim sportskim umećem je obeležio godine naše, evropske i svetske košarke

Ovo je supruga Dejana Bodiroge: Ivana je ukrala srce našem slavnom KOŠARKAŠU,  retko se pojavljuje u javnosti, ali svaki put sve ZASENI!

Alo

Kada je došlo vreme da kaže ono najvažnije "da", rekao je to Ivani Medić. Ne spada u javne ličnosti koje previše eksponiraju svoj privatni život, ali se neke stvari jednostavno ne mogu sakriti.

Dejan se oženio 2003. godine i ima jedan od najstabilnijih brakova na domaćoj javnoj sceni. Atraktivnost njegove supruge, bivše manekenke, bila je brzo primećena, ali se lepa Dejanova žena nije viđala i ne viđa baš tako često. A kada se lepa brineta pojavi, to je uvek u društvu supruga.

Alo

 

Bodiroga koji je košarkašku karijeru gradio igrajući za brojne klubove, od Proletera Zrenjanin, Zadra, Olimpije Milana, Real Madrida, Panatinaikosa, Barselone, Virtus Rome, i Ivana gradi divnu ljubavnu priču. Imaju sinu Nikolu.

Alo

 

Ni njihov brak nisu mimoišle glasine o razvodu koje su ih uzdrmale 2015. godine, ali su njih dvoje bili jači od takvih navoda.

Komentari (0)
Loading