Kraljica Elizabeta se vratila DUŽNOSTIMA: Održan je prvi SASTANAK, ali zabava sa DIPLOMATAMA će se ipak ODLOŽITI iz jednog razloga!

K.Ć Vesti 02.03.2022 12:20 2

Njeno Veličanstvo je otkazalo sve sastanke nakon što je bila pozitivna na COVID-19, ali sada Elizabeta II se vratila svojim kraljevskim dužnostima

Kraljica Elizabeta se vratila DUŽNOSTIMA: Održan je prvi SASTANAK, ali zabava sa DIPLOMATAMA će se ipak ODLOŽITI iz jednog razloga!

Tanjug/Ap

Bakingemska palata objavila je 20. februara da je Elizabeta II bila pozitivna na COVID-19 . Ranije se ispostavilo da je njen najstariji sin, princ Čarls, takođe bolestan .

- Njeno Veličanstvo ima blage simptome slične prehladi, ali očekuje da će moći da nastavi lake dužnosti u Vindzoru u narednoj nedelji. Ona će nastaviti da dobija medicinsku negu i pridržavaće se svih relevantnih smernica - navodi se u saopštenju palate.

Kraljica Elizabeta u NIKAD TEŽOJ situaciji: Velike POSLEDICE bi mogle da RAZORE kraljevsku porodicu

Tada se tvrdilo da je kraljica blago bolovala od bolesti. Pogotovo što je u javnosti objavljeno da je vakcinisana i da je nedavno dobila dozu. Kada je monarh ubrzo otkazao sve obaveze, javnost je počela još više da brine za zdravlje 95-godišnje Elizabete Druge.

Glasine da se Njeno Veličanstvo oporavlja, pojavile su se u britanskoj štampi prošlog vikenda. Rebeka Ingliš, novinarka koja se bavi kraljevskom porodicom, napisala je tada da se Elizabeta II sastala u nedelju u zamku Vindzor sa princom Vilijamom i Kejt Midlton i princezom Beatris i njihovom decom . Međutim, ovaj sastanak je bio privatan.

Kraljica Elizabeta je pre SEDAM decenija krstila ovog SRBINA: On je jedan od 30 njenih kumova, a na Fejsbukuje podelio još NEVIĐENU zajedničku fotografiju

Čini se da se monarh oseća dovoljno dobro da se vratila svojim zvaničnim kraljevskim dužnostima. Njeno Veličanstvo se 1. marta sastala sa ambasadorima Čada i Andore. Kao i na drugim sastancima tokom tekuće pandemije COVID-19, sastanaj je održan putem video prenosa. Monarh se trenutno nalazi u zamku Vindzor. Diplomate su, zauzvrat, bile u Bakingemskoj palati.

Kraljica Elizabeta se vratila DUŽNOSTIMA: Održan je prvi SASTANAK, ali zabava sa DIPLOMATAMA će se ipak ODLOŽITI iz jednog razloga!

Printscreen/Instagram

 

Ove srede u zamku Vindzor trebalo je da se održi zabava sa diplomatama. Kraljica je u konsultaciji sa britanskim ministrom spoljnih poslova Liz Trus odlučila da odloži događaj zbog ruskog napada na Ukrajinu.

Komentari (2)
Loading
Dane
02.03.2022 15:29

Zanima me kogali su sada ubili da joj presade mlade organe ? Najvece nacisticke fukare

Perica
02.03.2022 16:31

Koje bre veličanstvo? To je metuzalem i nikako da lipše.