Tona BOTOKSA i "VOŠTANO LICE": Do "juče" je bio NAJPOŽELJNIJI FRAJER, sada nas njegov IZGLED BUKVALNO DEPRIMIRA!

Vesti 02.03.2022 13:24 2

Bredli Kuper je definitivno imao estetske korekcije, a mnogima se čini da je preterao

Tona BOTOKSA i "VOŠTANO LICE": Do "juče" je bio NAJPOŽELJNIJI FRAJER, sada nas njegov IZGLED BUKVALNO DEPRIMIRA!

Tanjug/Ap

Bredli Kuper (47) je ponovo u žiži javnosti, nakon dodele nagrada SAG za filmska i televizijska ostvarenja. Izgleda da će ovaj dasa definitvno da napusti listu najpoželjnijih frajera i mnogo smo tužne zbog toga.

Glumac i reditelj je prošle nedelje, zahvaljujući svom novom izgledu, izazvao ogromno čuđenje onih koji su se našli u njegovoj blizini. Sad je već očigledno da se Bredli okrenuo botoksu kako bi se pomladio. Međutim rezultati su blago deprimirajući, njegovo natečeno lice na dodeli u Los Angelesu uopšte nije delovalo šmekerski.

Očigledno je i da je nastao problem sa mimikom, pa se tako Bredli  neobično smeškao dok se javljao kolegama.

Tona BOTOKSA i

Profimedia

 

Mnogima nije jasno zašto se poznati glumac odlučio na ovo jer je s godinama bio sve zgodniji i bore nisu nimalo uticale na njegov izgled. Sad deluje da je promenio i oblik lica koje  zbog estetskih zahvata deluje punije, a transformacija je posebno vidljiva na novim i starim fotografijama koje je usporedno objavio "Daily Mail".

Neki se šale da nalikuje lutki sa ogromnim obrazima, pogotovo kada se nasmeje. Inače,njegova transformacija je bacila u drugi plan njegov susret s pevačicom Lejdi Gagom (35).

Svi su gledali u njih dok su se zatvorenih očiju grlili, a njihova bliskost je podsetila na "prašinu koja se digla' kada su snimali i promovisali film "A Star is Born". Među njima je tada bila vidljiva hemija i šuškalo se da je Irina Šajk, jedna od najlepših žena na svetu ostavila Kupera baš zbog Gage. 

Njih dvoje nikada nisu potvrdili romansu, a šuška se i da se pomirio sa prelepom Irinom, nakon što su se razveli 2019. godine.

Komentari (2)
Loading
Dule
02.03.2022 16:25

Tona? Koliko tona tek onda imaju sponzoruše i ostale radodajke?

Kami
04.03.2022 08:17

Mozda se covek samo obrijao,tako mi lici…