Najlepša Srpkinja živela je u 12 kvadrata: Odrasla je u bedi, a danas njen život izgleda kao bajka

Jelena Vukelić Vesti 27.08.2023 10:30 1

Bila je mis Univerzuma, a početkom prošle godine rodila je svoje prvo dete, a ona i njen suprug sinu su dali ime Luka

Najlepša Srpkinja živela je u 12 kvadrata: Odrasla je u bedi, a danas njen život izgleda kao bajka

Printscreen/Instagram

Ova lepotica je poreklom iz Bosne i Hercegovine, odakle je sa porodicom pobegla u vreme rata, kada je imala samo četiri godine.

Moniku su roditelji Vinka i Goran iz Zavidovića odveli u Dansku, a u jednom od intervjua se prisetila tog teškog perioda svog detinjstva.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Monika Rad (@monika_rad)

 

- Mama, tata, brat i ja smo živeli u sobi od 12 metara kvadratnih. Nije nam bilo lako jer smo u Dansku došli samo sa jednim koferom. Moji roditelji su morali da se snađu kako znaju i umeju, radili su razne poslove da bi nas prehranili... - ispričala je Radulovićeva koja se kasnije sa porodicom preselila u Australiju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Monika Rad (@monika_rad)

 

Monika je bila mis Univerzuma, a početkom prošle godine rodila je svoje prvo dete, a ona i njen suprug sinu su dali ime Luka, koje ih podseća na korene, s obzirom da su oboje poreklom sa naših prostora.

Par je razmenio bračne zavete u martu 2018, a pre toga su bili četiri godine u ljubavi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Monika Rad (@monika_rad)

 

Inače, atraktivna brineta je rođena u Bosni i Hercegovini, a u Australiju, gde i danas živi, stigla je kao 4-godišnja devojčica u vihoru rata na našim prostorima. Roditelji su joj Srbi, a na dalekom kontinentu život su gradili od nule.

— Moji roditelji i ja smo stigli bez ičega ovde u Australiju, gde smo odlično primljeni. Veoma sam zahvalna zbog toga — izjavila je svojevremeno Monika.

Ona je titulu Mis Univerzuma dobila 2015. godine, a uprkos karijeri u modelingu nije zapostavila školovanje — diplomirala je psihologiju u Sidneju. Proslavila se i učešćem u australijskoj verziji rijaliti šoua Survivor.

Monika je vrlo aktivna i popularna na društvenim mrežama — na Instagramu je prati gotovo 112 hiljada ljudi, a često sarađuje sa različitim poznatim brendovima.

Komentari (1)
Loading
Nataša
04.03.2022 12:37

Lepa žena ali je ovaj medeni dečačić ukrao šou.