Popularna glumica pobedila KARCINOM, a onda progovorila: "Nisam sigurna da li je RAK bio posledica UŽASNOG SILOVANJA ili što mi je bivši muž HOMOSEKSUALAC"

K.Ć Vesti 06.03.2022 12:00 0

Iako je iza nje težak životni put, slavna glumica Fren Drešer (65) ne dozvoljava nevoljama da je slome. Ide hrabro napred, ne gledajući iza sebe

Popularna glumica pobedila KARCINOM, a onda progovorila: "Nisam sigurna da li je RAK bio posledica UŽASNOG SILOVANJA ili što mi je bivši muž HOMOSEKSUALAC"

Tanjug/Ap

Proslavila se ulogom u seriji "Dadidlja", a iako je od emitovanja prošlo 30 godina, ona izgleda kao da nije ostarila ni dan.

Njena pojava na dodeli SAG nagrada izazvala je veliku pažnju. Na crevnom tepihu zablistala je u dugačkoj crnoj haljini sa srebrnim detaljima, kosom vezanom u punđu, a osmeh koji je postao njen zaštitni znak, nije skidala sa lica.

Iako je danas nasmejana, iz nje je teška prošlost.

Fren je bila u braku sa Markom Džejkobsonom od 1978. do 1999. godine.

Upravo je njen suprug prisustvovao strašnom događaju 1985. godine, kada su u njihov dom upala dvojica naoružanih provalnika. Jedan je silovao Fren, a drugi njenu prijateljicu, dok su Pitera vezali i primorali da gleda užasne scene.

Muškarac koji je silovao Fren uhapšen je brzo nakon zločina, a s obzirom da je bio na uslovnoj slobodi, osuđen je na dve doživotne kazne zatvora.

U tom trenutku nismo znale da su silovatelj i njegov brat bili na uslovnoj slobodi. Jeziva je pomisao da je bio u zatvoru, potom pušten i da je posle svega to uradio. Kako imam fotografsko pamćenje, pomogla sam policiji i ilustratoru da napravi skicu prema kojoj je kasnije zločinac i pronađen i priveden - ispričala je u intervjuu Fren. Ona je u trenutku silovanja imala 28 godina.

Glumica je kasnije otkrila da veruje da je taj događaj bio krivac što je 2000. godine obolela od raka grlića maternice. Ali, tome je verovatno svoj doprinos dao i stres koji je proživela samo godinu dana ranije kada se razvela od supruga, jer je on shvatio da je - homoseksualac.

- Dugo godina se nisam nosila i bavila s boli koju je silovanje uzrokovalo. Na kraju sam završila s karcinomom. Telo je odlučilo da se slomi i stvori bolest. Bilo je to veliko iskustvo za mene. Nisam srećna što sam imala karcinom i ne želim ga nikome, ali bolja sam osoba postala posle toga. Nekada najbolji darovi dolaze u najružnijim pakovanjima - rekla je glumica koja je osvojila publiku širom sveta.

 

Komentari (0)
Loading