"Našli su mi kvržicu na vratu": Glumica Sofija Vergara se uhvatila u koštac sa OPAKOM bolešću

Naj žena Vesti 04.02.2023 16:02 0

Prelepa latino glumica Sofija Vergara sa samo 28 godina otkrila je da joj je dijagnostikovan rak štitaste žlezde i ovom prilikom je naglasila važnost rutinskih pregleda

"Našli su mi kvržicu na vratu": Glumica Sofija Vergara se uhvatila u koštac sa OPAKOM bolešću

Shutterstock

Tokom televizijskog emitovanja emisije "Stand up to Cancer", 48-godišnja Sofija iskreno je govorila o tome kako joj je dijagnostikovan rak kada je imala samo 28 godina.

Glumica koju gledamo u popularnoj seriji "Moderna porodica", u ulozi Glorije, objasnila je kako su je spasili redovni pregledi.

- Sa 28 godina, tokom rutinske posete lekaru, lekar je osetio kvržicu na mom vratu. Uradili su mnogo testova da bi na kraju otkrili da imam rak štitaste žlezde - rekla je Vergara i dodala: "Kad ste mladi i čujete reč rak, odjednom počnete da razmišljate o svemu", rekla je glumica i prisetila se koliko joj je energije trebalo da se smiri i da ne paniči.

Kada su joj saopštili strašne vesti Sofija je sela i pročitala svaku knjigu i članak o njenoj kobnoj bolesti.

- Imala sam puno sreće, jer su otkrili rak na vreme. Imala sam podršku svih prijatelja, porodice i lekara.

Za to vreme Vergara kaže da je naučila dosta toga, ne samo o kanceru već i da je podrška najvažnija stvar u kriznim situacijama.

Sofija je na kraju svog izlaganje podsetila sve gledaoce na ono što su prevazišli u proteklih godinu dana, potom se nadovezala na to da sve bolesti pa čak i rak mogu da se pobede ako radimo zajedno. 

- Aktivisti za ljudska prava izašli su na ulice širom sveta da podrže socijalnu pravdu i jednakost. Ljudi su posvuda pojačali podršku malim preduzećima i preduzetnicima u svojim zajednicama. Bolje nam je zajedno. A ako želimo da pobedimo i zaustavimo rak, to će zahtevati timski rad - rekla je ona.
 

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading