Kada pozvoni telefon, ona se NE javlja: Kraljica se hvata slušalice samo ako pozovu OVE DVE osobe, a Čarls nije jedna od njih

M. G. Vesti 08.03.2022 22:47 0

Poznavalac kraljevskih prilika otkrio je neke od kraljičinih navika u vezi telefona, na primer koji telefon koristi i jedine dve osobe kojima će se javiti kada je pozovu.

Kada pozvoni telefon, ona se NE javlja: Kraljica se hvata slušalice samo ako pozovu OVE DVE osobe, a Čarls nije jedna od njih

Tanjug/Ap

Kraljica je jedna od najvažnijih žena na svetu, tako da očekujemo da će dobiti mnogo poziva sa planovima da se sastane sa važnim ljudima i događajima kojima će prisustvovati.

Međutim, kada neko pozvoni u kraljevsku rezidenciju, slušalicu ne podiže kraljica, već član osoblja.

Ako Njeno Veličanstvo želi da razgovara direktno sa ljudima, ona ima pristup svom ličnom pametnom telefonu i otkriveno je da koristi Samsung.

Poznavalac kraljevskih prilika, Džonatan Sakerdoti, otkrio je da postoje samo dve osobe kojima ona odgovara - a nisu ni njeni sinovi.

Rekao je da kraljica koristi Samsung koji poseduje antihakersko šifrovanje od strane MI6 i da će se na telefon javlja samo svojoj ćerki princezi Ani i njenom menadžeru Džonu Vorenu.

- On je zet kraljičinog prijatelja, pokojnog grofa od Karnarvona, a njegov dom je bio zamak Hajkler u Berkširu koji gledaoci TV-a možda bolje znaju kao Dauntonska opatija. Voren se smatra jednim od vodećih ljudi u svetu konjičkih trka i nadgleda sve kraljičine trkačke i uzgojne interese - objasnio je on.

Njeno kraljevsko veličanstvo se bavi konjima više od 70 godina i prvi put je prisustvovala Kraljevskom Askotu 1945. godine sa 19 godina, navodi Britain Magazine.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading