Bolest Dijane Đoković dugo su skrivali od Novaka: "Tih dana je samo čuo Srđanov glas", jedna fotografija je otkrila sve

L. Vidović Vesti 09.03.2022 09:58 0

Kao i u svakoj porodici, uspona i padova uvek ima, Dijana je uspela da ih prevaziđe

Bolest Dijane Đoković dugo su skrivali od Novaka: "Tih dana je samo čuo Srđanov glas", jedna fotografija je otkrila sve

Alo

 

Dijana i Srđan Đoković nikada nisu krili da su im sinovi Novak, Marko i Đorđe uvek bili na prvom mestu i da bi sve dali za njihovu sreću. Kako bi ih izveli na put i omogućili im školovanje i napredak u karijeri, bračni par Đoković je prošao nimalo lak put. Novakovi roditelji su se kao i mnogi drugi, odricali i nervirali, a to se i te kako odrazilo na njihovo zdravlje.

Novak je znao da Srđan prolazi kroz teške trenutke, ali su majčinu bolest krili od njega.

- Jedne godine, kada sam bila bolesna i morala da se operišem, čekala sam da mi dva starija sina odu od kuće. Bila je zima. Novak je otišao u Australiju, a Marko u Španiju. Kada sam operisana, Novak je svakog dana zvao na kućni telefon na koji sam se obično ja javljala. Tih dana je čuo Srđanov glas i stalno je pitao gde je mama. Ja sam iz bolničke postelje pokušala da podesim glas da on ne oseti da se nešto dešava - prisetila se Dijana u ispovesti.

Dijana ne krije da je Novak i dalje zabrinut za njeno zdravstveno stanje. On se svim silama trudi da je zaštiti dok istovremeno i brine u strahu da porodica ne sakrije ponovo nešto od njega.

A da je Dijana i te kako bila srećna i bezbrižna sa svojim "momcima", govore i sledeće fotografije, nastale u neko bezbrižno vreme, kada im osim ljubavi ništa više nije ni bilo potrebno. 

 

 

Sva ljubav jedne srećne porodice ogleda se u ovim fotografijama.

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading