Njihovoj bitci se ne vidi kraj: Džoli i Pit ponovo na NASLOVNICAMA zbog borbe za starateljstvo, sada su umešali i VIŠI SUD

Naj žena Vesti 04.09.2021 14:49 0

Njihova birtka za starateljstvo i dalje taje, a od kako je potvrđeno da je Anđelina Džoli uspela da smakne sudiju sa slučaja u borbi za starateljstvo, glumac Bred Pit je odlučio da uzvrati udarac

Njihovoj bitci se ne vidi kraj: Džoli i Pit ponovo na NASLOVNICAMA zbog borbe za starateljstvo, sada su umešali i VIŠI SUD

Shutterstock

Kako prenosi "Us Weekly" po novi sudskim spisima, koje je s prvim danom septembra na uvid dobio ovaj američki portal, 57-godišnji Pit dao je svoje mišljenje o izuzeću sudije Džona V. Ouderkirka, pa je ovom prilikom traži od Višeg suda u Kaliforniji da preispitaju tu odluku.

Kako je već poznato, Anđelina Džoli zatražila je izuzeće Ouderkirka zbog njegove pređašnje povezanosti s Bredom Pitom, smatrajući da je zbog toga subjektivan i na njegovoj strani.

Oskarovac Bred Pit sada sa svojim advokatskim timom ulaže prigovor, dodajući da je sudija već napomenu da se privatno poznaju, ali da je sve vreme bio iskren.

Međutim, Pit sada strahuje da će zbog odluke o izuzeću Džona V. Ouderkirka, prethodna presuda, na osnovu koje je on dobio privremeno starateljstvo, biti poništena.

- Nakon više od četiri godine napornih parnica, od kojih je svaka od njih nanela štetu deci, ali i njihovom ocu, strahujemo da bi važna i promišljena odluka o starateljstvu mogla da bude poništena, i to kao posledica administrativne greške koja zapravo nije u potpunosti povezana sa sporom o starateljstvu - stoji u prigovoru sudu.

Komentari (0)
Loading