Ona nije njena KOPIJA, već je LEPŠA od nje: Šuška se da je ćerka Hajdi Klum još lepša od poznate MAJKE

Naj žena Vesti 05.09.2021 08:30 0

U njenom slučaju mnogi tvrde da je lepša od mame i da već deluje kao "veliki profesionalac"

Ona nije njena KOPIJA, već je LEPŠA od nje: Šuška se da je ćerka Hajdi Klum još lepša od poznate MAJKE

Printscreen/Youtube

Sedamnaestogodišnja Leni Klum, lepotom i samouverenošću na modni pistama je zasenila slavnu majku Hajdi. Strani mediji pišu da iako je Leni tek debitovala u januaru na "Nedelji mode" u Berlinu, a da je na nedavno održanoj reviji "Dolče i Gabana" deluje kao "veliki profesionalac koji se odlično snalazi u poslu".

Njena majka Hajdi je snimak sa revije na kom mlađena Leni korača u plavoj kreaciji podelila na svom Instagram profilu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

 

Posle revije su se zajedno slikale u skoro identičnim autfitima - Hajdi je nosila maksi, a Leni mini srebrnu haljinu. Mnogi su hvalili njihovu zajedničku pojavu, a nekima na fotografijama deluju „neprirodno“.

Majka i ćerka su već sarađivale 2020. godine, kada su se slikale za naslovnu stranu "Voga", a Hajdi je tada ponosno izjavila:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leni Olumi Klum (@leniklum)

 

- Imati 16 je sjajna stvar. Ako možete da vozite automobil, onda možete i da imate zvaničan Instagram nalog i da pokažete svoje lice. A imati mogućnost da u tim godinama krasite naslovnicu "Voga" – to je luda privilegija".

Leni je radila kampanju za poznate brend "Chopard“, a pojavljivala se na naslovnim stranama i editorijalima magazina "Glamur“, "Vog“.

Podsetimo, Klum je Leni dobila s italijanskim biznismenom Flavijom Briatoreom s kojim se razišla brzo nakon što je saznala da je trudna. Manekenka ima još troje dece, Henrija, Johana i Lou, prenosi "bigportal.ba".

Komentari (0)
Loading