KLASIČNO I SA STILOM: Premijerka Ana Brnabić i njena partnerka Milica na premijeri opere "Karmen" usklađene do poslednjeg detalja

Vesti 05.09.2021 10:15 0

Sinoć se u Beogradu premijerno održavala Bizeova opera "Karmen" u saradnji Narodnog pozorišta u Beogradu i "Beograda na vodi" , na kom su prisustvovale Ana Brnabić i njena partnerka Milica Đurđić

KLASIČNO I SA STILOM: Premijerka Ana Brnabić i njena partnerka Milica na premijeri opere "Karmen" usklađene do poslednjeg detalja

Alo/ Dušan Adamović

Ana i Milica su za premijeru odabrale klasične modne kombinacije. 

Crna odeća nikada nije promašaj, ona je oličije elegancije i nikada ne izlazi iz mode. Naša premijerka Ana Brnabić se pojavila u svom klasičnom stilu.

Premijerka Brnabić je obukla crnu košulju i pantalone, kao i crne cipele, a sve je to upotpunila sivim sakoom.

Savršen izbor boja za ovu priliku možemo povezati sa značenjem same crne boje koja oslikava snagu i sigurnost, kao i eleganciju i senzualnost.

KLASIČNO I SA STILOM: Premijerka Ana Brnabić i njena partnerka Milica na premijeri opere

Alo/ Dušan Adamović

 

Milica Đurđić, dama, sinonim za eleganciju - to su najčešći atributi koji vam kroz glavu prođu, kada neko spomene emotivnu izabranicu Ane Brnabić.

Za razliku od premijerke, njena partnerka Milica je u dosta ležernijem stilu. Na njoj obično viđamo više boja, detalja i više nijansi, a ovaj put je i ona odabrala nešto tamniju kombinaciju sa sitnim detaljima.

Njena partnerka Milica se opredelila za svečani mantil u teget nijansi sa zelenim tonovima, kao i za cipele u bež boji i teget pantalone koje odišu prefinjenošću.

Ana Brnabić kakvu do sada niste upoznali: MOJA MILICA umesto mene ide u šoping, a ja pravim NAJBOLJE LAZANJE na svetu

Teget boja ima slične atribute kao i plava, te simbolizuje emociju, snagu, poverenje i pouzdanost, ali ima i moć da smiruje i opušta.

Nepogrešivi stil Milice Đurđić vidljiv je prilikom svakog javnog pojavljivanja. Neobični krojevi, svedene odevne kombinacije i zagasiti tonovi definitivno su karta na koju Milica igra, a svaki put pobeđuje, jer o njenim modnim izdanjima ne prestaje da se priča danima nakon pojavljivanja.

 

 

Njih dve su bile u potpunom skladu, kako u modnom, tako i u emotivnom, što se vidi po osmesima koje su uputile jedna drugoj koji nikome nije promakao.

Komentari (0)
Loading