VIŠE NIŠTA NIJE ISTO Zbog lošeg zdravstvenog stanja kraljica Elizabeta prestaje da obavlja ovu funkciju!

K.Ć. Vesti 16.03.2022 15:50 0

Kako prenose strani mediji, pogoršanje zdravlja kraljice Elizabete Druge dovelo je do toga da je morala da se odrekne jednog od svojih najvećih zadovoljstava. Prema informacijama do kojih je došla britanska štampa, to traje već šest meseci

VIŠE NIŠTA NIJE ISTO Zbog lošeg zdravstvenog stanja kraljica Elizabeta prestaje da obavlja ovu funkciju!

Tanjug

Kraljica Elizabeta II krajem februara ove godine zarazila se korona virusom. Ovu informaciju je dala Bakingemska palata. Ranije su princ Čarls i princeza Kamila bili pozitivni. Bakingemska palata je takođe dala saopštenje da je 95-godišnjakinja lakše bolesna - imala je simptome koji podsećaju na blagu prehladu, zahvaljujući kojima može da nastavi da obavlja neke od dužnosti. I tako je bilo poslednji put. Ispostavilo se, međutim, da je zbog zdravstvenih problema (ne zna se šta tačno) kraljica Elizabeta II morala da se odrekne jednog od svojih najvećih zadovoljstava, a to je šetnje sa svojim voljenim psima.

Zdravstveni problemi Elizabete II. Odavno nije izlazila u šetnju sa psima

U medijima se već duže vreme pojavljuju informacije o narušenom zdravlju Elizabete Druge. U oktobru 2021. kraljica je hospitalizovana, gde je provela jednu noć u bolnici. Stručnjaci su tada zaključili da kraljica treba da otpusti i smanji svoje obaveze. 

Prema pisanju stranih medija, zbog pogoršanog zdravstvenog stanja kraljica je morala da se odrekne svakodnevne šetnje sa svojim ljubimcima. 

Dugo se govorilo o njenoj velikoj ljubavi prema četvoronošcima, u životu je već imala nešto više od 30. Ogromna većina njih su bili samo korgi.

- Kraljica se obično okreće svom voljenom korgiju u vremenima krize i stresa. Od kada je njen suprug Filip bio bolestan i umro, skoro svaki dan ih je izvodila u šetnju. Oni su joj velika podrška. Šteta što sada ne može da izađe sa njima - rekao je doušnik iz kraljičinog okruženja, a prenosi „San”.

Komentari (0)
Loading