Prva supruga ga je OPLJAČKALA: Oženio se HOLIVUDSKOM lepoticom, koja može da mu bude ćerka, a živeli su sa bivšom pod istim KROVOM!

Vesti 18.03.2022 11:18 0

Od 2000. godine glumac Majkl Daglas i 25 godina mlađa lepotica, Ketrin Zita Džons u stabilnom braku

Prva supruga ga je OPLJAČKALA: Oženio se HOLIVUDSKOM lepoticom, koja može da mu bude ćerka, a živeli su sa bivšom pod istim KROVOM!

Profimedia

Bark je već godina pod budnim okom javnosti, pa su mnogi i zaboravili da je Majkl Daglas pre Ketrin već bio u braku. Njegova bivša žena bila je Diandra Daglas.

Mjakl je imao 32 godine kad je 1977. oženio 19-godišnju Diandru Luker, ćerku  austrijskog diplomate. Godinu dana kasnije dobili su sina Kamerona.

Par je ostao zajedno 18 godina, a Diandra je 1995. podnela zahtev za razvod. Nakon dugotrajne pravne borbe, Diandra je dobila 45 miliona dolara i starateljstvo nad njihovim sinom. Razvod, koji je podnesen zbog "nepomirljivih razlika" okončan je 2000. godine. Nekoliko godina kasnije Daglas je šokirao mnoge kad je izjavio da je trebalo da se razvede mnogo godina ranije.

"Nemam ništa protiv nje, zapravo, moja prva žena mi je jako draga, ali trebalo je da prekinemo naš brak osam ili deset godina ranije, rekao je. Par nikad nije otkrio zašto je na kraju došlo do razvoda, ali je prevladalo  mišljenje da im je presudila njegova ljubav prema alkoholu i drugim ženama.

Godinu dana nakon razvoda ketrin Zita Džons se pojavila u javnosti kao njegova devojka, a par se ubrzo i venčao i dobio prvo zajedničko dete.

Interesantno je da je an početku veze s Ketrin, Majkl je još delio vilu na Majorki s bivšom suprugom tako da je svako koristio šest meseci. Kasnije je otkrio da to nikome od njih nije odgovaralo, a kako nisu uspeli da je prodaju po željenoj ceni, na kraju je Majkl otkupio.

- Bilo je jako neugodno deliti vilu s mojom bivšom suprugom Diandrom. To kako je svako u njoj mogao da bude po šest meseci nije odgovaralo nikome. Sad smo sve sredili i kuća je sto posto naša- izjavio je Majkl nakon prodaje.

"Nikad nisam želo da odem,  tu će dolaziti i moja deca i unuci i njihova deca. Siguran sam da će generacije dolaziti na ovaj otok. Ketin je izuzetno srećna ovde, posebno sad kad kuću više ne delimo s Diandrom, sad joj je mnogo ugodnije", objasnio je.

Komentari (0)
Loading