Mnogo toga sam PROPUSTILA: Snežana Savić napunila je 69 godina i priznala za ČIME najviše ŽALI

M. G. Vesti 19.03.2022 14:09 0

Glumica je na korak do jubilarnog rođenana, a pored bogate karijere koju je ostvarila, smatra da je nešto i propustila.

Mnogo toga sam PROPUSTILA: Snežana Savić napunila je 69 godina i priznala za ČIME najviše ŽALI

Printscreen/Youtube

Snežana Savić glumačko umeće pokazala je u brojnim ulogama ali najveću pažnju publike privukla je kao Nina Andrejević u “Boljem životu” i Malina Vojvodić u “Srećnim ljudima”. Nedavno je proslavila 69. rođendan, ali i dalje je možemo gledati na daskama koje život znače. Priznaje da postoje i role koje je propustila da odigra.

"Setila sam se Andrićeve misli ‘Nismo ni dovoljno stari, ni dovoljno mladi da ne bismo imali želja. Ali volja nam slabi da bismo ostvarili svoje želje‘, što je tačno. Puno toga ima za šta sam zakasnila, nisam odigrala na vreme... Ali te neke uloge zrelih osoba i starijih po godinama, to svaki glumac može da igra dok je živ",  ispričala je glumica koja ističe da joj je jedna ulogu stigla prerano, kada nije imala dovoljno iskustva.

"Dobila sam jednu ulogu kad sam bila jako mlada i neiskusna. Kultna je uloga, neću reći koja je jer nije pametno da skrećem pažnju da primete baš to Mislim da sam prerano dobila, da je trrebalo da budem mnogo iskusnija i po godinama i po stažu. odmah nakon pozorišne akademije i da nisam bila dovoljno iskusna",  ispričala je Snežana u "Premijeri". Glumica uživa u svom poslu, i kako je jednom prilikom za magazin "Gloria" istakla rad je ispunjava.

"Mislim da je rad nešto najlepše što je čoveku dato. Radeći, on odagnava loše misli, oporavlja se od stresa, stvara nešto, obezbeđuje sredstva život. Ja sam radoholik, i što sam starija sve mi je jasnija ona Čehovljeva rečenica: “Raditi, treba raditi”. S obzirom na profesiju kojom se bavim, ne znam ni šta bih bez katarze koju gluma pruža i osećaja nirvane nakon svake predstave", rekla je Snežana.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading