Prvo zlato pod prezimenom VULETA: Evo ko je Marko, SUPRUG Ivane Španović, fakultetski obrazovan mišićavi DASA

Vesti 20.03.2022 19:32 3

Posle dve godine veze, Ivana je uplovila u bračne vode sa svojim izabranikom

Prvo zlato pod prezimenom VULETA: Evo ko je Marko, SUPRUG Ivane Španović, fakultetski obrazovan mišićavi DASA

Profimedia

 

Ivana je udata za fitnes instruktora Marka Vuletu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Vuleta (@marko_fitt)

 

Sudbina je tako htela da Ivana pre nego što je upoznala svog sadašnjeg supruga raskine desetogodišnju vezu sa Vladimirom Kumrićem, sa kojim je bila u javnosti viđena poslednji put zajedno u aprilu 2019. godine na jednom atletskom događaju u Srbiji. Španovićeva je bila i verena za Kumrića, ali je na kraju njihova veza prekinuta.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Vuleta (@marko_fitt)

 

Interesantno je da je Ivana odlučila da uzme muževljevo prezime, pa će se ubuduće prezivati Vuleta, piše sportski Žurnal.

Marko je profesionalni fitnes trener iz Novog Sada, završio DIF i stekao je zvanje profesora sporta, takođe je aktivan na društvenim mrežama, gde često daje savete i drži predavanja vezana za ishranu i treninge, a ranije je bio i instruktor boksa.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Vuleta (@marko_fitt)

 

- Posle nekoliko godina pauze, ali konačno smo ovde. Od čoveka koji nije hteo ništa da čita do fakultetske diplome. Sa moje dve omiljene žene - 

Marka na Instagramu prati skoro 70.000 ljudi, a on redovno na svom profilu objavljue fotografije isklesanog tela i brutalnih mišića, koje možete videti u nastavku u galeriji.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Vuleta (@marko_fitt)

 

- Ne volim previše da pričam o dešavanjima van staze, ali da, desila se nova ljubav. Ona je lepa stvar koja je obeležila kraj ove godine, i zbog koje u 2020. ulazim srećna. Marko nije iz sveta atletike, ali ne manjka razumevanja s njegove strane, uz njegovu podršku sam emotivno ispunjena, a kada je tako, uz naporan rad i malo sportske sreće, mogu najbolje da skočim - rekla je Ivana za medije u jednoj od retkih izjava.

 

 

Po mnogo toga se moglo videti da su Ivana i Marko slični jedno drugom, oboje su veliki "zavisnici" od teretane i treninga, kao i od ishrane i da su odlično upoznati sa ishranom za treninge i suplementacijom. Takođe, uživaju u zajedničkim putovanjima, a Marko je čak i trenirao sa Ivanom dok se ona pripremala za velika takmičenja i tako joj je davao dodatnu motivaciju.

 

 

- Znala sam da si ti taj jer si mi dopustio da nosim patike odmah nakon prvog plesa. Ponosna sam što sam postala gospođa Vuleta - napisala je Ivana Španović, od sada Vuleta.

Komentari (3)
Loading
rada69@hotmail.rs
20.03.2022 22:53

Glupo je što nije zadržala svoje prezime. Niko ne zna ko je gospođa Vuleta. A svi znaju ko je Ivana Španović. Baš primitivno.

Vukan
21.03.2022 02:52

@rada69@hotmail.rs - Primitivno?Devojka se udala i uzela prezime muza kao prava srpkinja

Ratko
21.03.2022 08:42

À jesi me Ivana zeznula. Pratim vesti i piše Vuleta Ivana osvojila zlato, pa ko je sad ova, gde je Španovićka bre. Sreća pa je to ista Ivana.