Rodila je NAJLEŠU ženu na svetu ali je ceo svoj život bila TUŽNA: Muž je varao na svakom koraku, a zbog ove stvari je ZNALA da će UMRETI mlada

Vesti 22.03.2022 15:12 0

Tužna životna priča Maršelin Bertran, glumice koja je rodila slavnu i najlepšu ženu na svetu - Anđelinu Džoli

Rodila je NAJLEŠU ženu na svetu ali je ceo svoj život bila TUŽNA: Muž je varao na svakom koraku, a zbog ove stvari je ZNALA da će UMRETI mlada

Printscreen/Instagram

Anđelina Džoli i danas važi za jednu od najlepših žena na svetu, lepotu je nasledila od svoje majke, Mašelin Bertran.

Mašelin Bertran žena je kojoj se predviđala blistava karijera glumice, ali se sa svega 20 godina udala za Džona Vojta, a brak sa njim joj nije ni malo doneo sreću. Kako se odlučila za porodicu a ne za karijeru, silno je želela pravu porodicu, decu. Ipak imala je dva spontana porođaja pre rođenja prvog deteta. Prvo je rodila muško dete, sina Džejmsa Hejvena, a dve godine kasnije Anđelinu Džoli. 

 

Inače 1976. godine Mašelin i Vojt se rastaju a zvanično se ravode 1980. Taj brak se raspao zbog glumčevih svakodnevnih prevara, koje lepa glumica nije htela da toleriše i trpi.

Posle teškog i bolog razvoda, glumica započinje emoticnu vezu sa Biliom Dejom sa kojim ubrzo kreće u zajednički život, koji je trajao 11 godina, ali se nikada nisu zvanično venčali. 

Lepa glumica se povukla u svoju privatnost i nije davala nikakve intervjue. Godinama se borila sa rakom jajnika i osam godina sa rakom dojke. Umrla je u svojoj 56. godini života. 

Maršelilina majke i sestra su takođe umrle od raka, Anđelina je govorila da pretpostavljala da će se i njoj desiti slično.

Upravo iz istog ovog razloga, Anđelina se odlučila da uradi dvostruku mastektomiju i histerektomiju (odstranjivanje obe dojke i materice), kako bi prevenirala nastanak karcinoma, koji je očigledno genetski nasleđen sa majčine strane.

Godinu dana posle smrti, Anđelina i Bred Pit dobijaju ćerku Vivijen Maršelin Džoli Pit, koja je ima dobila po pokojnoj baki. 

Komentari (0)
Loading