Svi su ŽELELI da budu kao ONI: OČi su nam "ispadale" dok smo gledali "najlepši par Instagrama", a onda su strašne TAJNE izbile na površinu!

Vesti 22.03.2022 18:13 0

Aleksis Ren i Džej Alvarez na Instagramu su bili poznati kao najlepši par

Svi su ŽELELI da budu kao ONI: OČi su nam "ispadale" dok smo gledali "najlepši par Instagrama", a onda su strašne TAJNE izbile na površinu!

Printscreen/Instagram

Niko nije mogao da ostane ravnodušanna hemiju koja je prštala između njih dvoje. Osim toga, fotografije su nakčešće nastajale na predivnim plađama, pa je cela kompozicija pružala jedinstven estetski doživljaj. Ko god ih je pratio, sigurno je verovao da su njih dvoje suđeni jedno drugom.

Međutim, nedavno je otkriveno drugo "lice njihove veze", a Aleksis je u podcastu "Call Her Daddy" priznala da je Džej zlostavljao.

"Bio je manipulativan i okrutan. Džej je bez mog znanja, u ugovorima naveo da procenat moje zarade ide njemu, zbog čega sam se na sudu morala da se borim za svoj novac", rekla je.

Par je u vezi bio dve pune godine, pa Aleksis tvrdi da je na početku sve bilo u redu i da misli da je Džej u to vreme zaista i voleo. Međutim, njihova veza vremenom je postala veoma loša po nju.

"Kada je posao postao veći od same veze, tada je počelo da bude sve gore. Sećam se da bih svako jutro ustala mnogo ranije od njega kako bih se našminkala i pobrinula se da uvek izgledam savršeno", prisetila se Aleksis.

Osećala je da će toj vezi ubrzo doći kraj, a tempo koji joj je Džej nametao nije mogla da podnese.

"Ponašao se kao da je u toj vezi samo zato da ne izgubi posao, a meni to nije bilo ni na kraj pameti. Mislila sam da ću se udati za njega. Manipulacija je nastavljena i nakon prekida veze jer je Džej na taj način dogovarao nove poslove",a ona je potvrdila i da je u celu pruiču bio uključen i njihov menadžer.

Komentari (0)
Loading