Lana je LEPOTICA na mamu: Ćerka Tanje Bošković je imala PROSIDBU kakvu žene mogu da sanjaju, nedavno se TAJNO udala (FOTO)

Vesti 23.03.2022 14:14 0

Za glumicu Tanju Bošković mnogi kažu da je jedna od najlepših žena na našoj sceni, a Lana je njena kopija

Tanja Bošković

Printscreen/Youtube

Nakon završenog Filozofskog fakulteta u Beogradu, na smeru Sociologija, Lana Karaklajić je shvatila da ipak želi da krene stopama svojih roditelja. S obzirom da su i Tanja Bošković i Dejan Karaklajih u svetu umetnosti, bilo je izvesno da će i Lana povući crtu na njih.

‒ Odrastati pored roditelja koji se bave umetnošću znači biti okružen ljudima koji neguju slobodu i razumeju različitost, što je negde olakšalo moju odluku da se bavim glumom. Mislim da je to dobrim delom podstaklo moju ljubav prema pozorištu ‒ izjavila je za Hello magazin.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lana Karaklajić (@lanka.ka)

Govoreći o tome kako je vaspitavala ćerku Lanu i sina Đorđa, koji se oženio i živi u Americi, Tanja Bošković je priznala da je deci uvek davala punu slobodu.

‒ Svako ima pravo da izabere svoj život i da ga vodi kako želi. Sve i kada vidim da će moja deca da padnu, pustim ih, pa kad padnu, tu sam da im se nađem. Sasvim sam atipična srpska majka. Ja sam ih, recimo, sa tri godine puštala da idu sami u vrtić, zbog čega mi je ceo komšiluk govorio da sam luda. Vozili su bicikl po Beogradu, kešali se po tramvajima i dobro su podnosili rane od padova, koje su mene više bolele. Ali, to je život - izjavila je Tanja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lana Karaklajić (@lanka.ka)

Ćerka Tanje Bošković živi svoju bajku 

Jedna od najlepših srpskih glumica svih vremena, prilikom gostovanja u emisiji „Balkanskom ulicom“, iskreno je priznala da joj muškarci nisu pisali ljubavna pisma, ali da je nisu ni prosili.

‒ Moja ćerka je dobila verenički prsten, i ja sam presrećna. Imala je prosidbu kakvu žene mogu samo da sanjaju. Suze su mi tekle od sreće ‒ poverila se Tanja tom prilikom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lana Karaklajić (@lanka.ka)

Iako se bavi javnim poslom, ćerka Tanje Bošković ne voli da se pojavljuje previše u medijima. Prošlog maja udala se za dugogodišnjeg dečka, trenera Stefana Adžića. U „Hramu svetog Save“ venčao ih je patrijarh srpski Porfirije, a nekoliko meseci kasnije par je sklopio i građanski brak. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lana Karaklajić (@lanka.ka)

BONUS VIDEO:

Komentari (0)
Loading