Zbog neuspelih pokušaja da ostane TRUDNA, ušla je u PRERANU MENOPAUZU: Procureo snimak Kortni Kardašijan, koji je sve UZNEMIRIO

Vesti 23.03.2022 14:18 1

Snimak koji je procureo na instagramu, uznemirio je mnoge njene obožavatelje

Zbog neuspelih pokušaja da ostane TRUDNA, ušla je u PRERANU MENOPAUZU: Procureo snimak Kortni Kardašijan, koji je sve UZNEMIRIO

Shutterstock

Već danima je goruća tema da je Kardašijan popularna rijaliti zvezda, u svojoj 42 godini ušla u menopauzu

Menopauza je prirodni proces starenja kod žene, jer telo više ne proizvodi dovoljan nivo estrogena. Najčešće se javlja između 45. i 56. godine života, ali se kod Kortni javila ranije. 

Snimak koji je procureo, se vidi kako Kortni govori majci, da joj više nije dobro od pokušaja da ostane u drugom stanju sa svoim verenikom Travisom Barkerom. Snimak je ubrzo obrisan. 

Govorila je o tretmanu IVF-a kako je to nije bilo baš i tako prijatno iskustvo nakon što je već tri puta bila u drugom stanju prirodnim putem. .

IVF tretman obuhvata pripremnu fazu, primenu lekova za stimulaciju ovulacije, monitoring ciklusa, prikupljanje jajnih ćelija, njihovo spajanje sa muškim polnim ćelijama, kultivaciju embriona, embriotransfer, zamrzavanje embriona. Rezultat je stvaranje embriona i njegovo plasiranje  u matericu.

Kako se zbog raznoraznih lekova ugojila, komentari na insteretnu su veoma uvredljivi i ružni.
- Smatram da je nepristojno tako komentarisati ljude kada ne znaš kroz što prolaze. Lekovi koje su mi davali doveli su me u menopauzu - rekla je Kortni. 

U videu snimku nije navela koji su je to tačno lekovi doveli do menopauze, ali su svakako vrsta lekova za neplodnost. Takođe se nije izjasnila ni po pitanju toga da li je samo imala neke simptome menopauze ili je stvarno ušla u menopauzu. 

Inače je poznato da lekovi za plodnost izazivaju neredovne cikluse, debljanje, znojenje, i mučninem promene raspoloženja i malaksalost, prenosi Dejli Mejl.

Komentari (1)
Loading
Djordije Cvarkov
23.03.2022 17:21

Mene ova vest nije uznemirila.