Zbog ovog TUŽNOG razloga PRINCEZA Dajana nije nosila ŠANEL: Zauvek je podsećao na period kada joj je bilo SLOMLJENO srce

Vesti 25.03.2022 11:36 0

Princeza Dajana i dan danas važi za modnu ikonu, koju je i dan danas mnogi pomno prate

princeza Dajana

Tanjug

Princeza Dajana i posle toliko godina, ostala je u srcu svih ljudi, po lepoti i dobroti njene duše. Takođe o stilu princeze još uvek se piše i govori, a posebno zbog filmova i serija koje se bave njenim likom i delom.

 

 

Modna kuća Šanel važi za najprestižnijom u modnom svetu, ali je princeza Dijana odbijala da ga nosi sve do osamdesetih godina, iz ovog pretužnog razloga. Iako ga je obožavala, logo je taj koji je asocirao na njoj traumatično iskustvo.

U dokumetarcu ,,Dajana'' priseća se kako je jednog dana ugledala manžetne u obliku duplog slova C (logotop kuće Šanel) na rukavima svog supruga, princa Čarlsa.

 

“Pitala sam ga – To si dobio od Kamile, zar ne? On je odgovorio – Da, u čemu je problem? To je samo poklon od prijateljice. Oh, kako smo se tada posvađali. Ljubomora, čista ljubomora. I bila je dobra ideja, to sa dva C, ali ne i tako pametna – ispričala je Dajana.

U isprepletenim slovima C,  Kamila i Čarls prepoznali su prva slova svojih imena, ali Dajani se to nije svidelo, i zato joj je brend Šanel bio odbojan. 

 

Tek posle razvoda 1997 godine, obukla crveni dugački kaput kuće “Šanel” kako bi odala počast francuskim dizajnerima. Ali to je bila jedna retka pojava, brend joj je zauvek ostao odbojan

Komentari (0)
Loading