DA LI SE SEĆATE OVE PEVAČICE? Saznala je da ima neizlečivu bolest i napustila estradnu scenu, danas izgleda potpuno NEPREPOZNATLJIVO, a evo čime se bavi!

K.Ć. Vesti 14.12.2022 14:53 0

Ksenija Mijatović, odjednom je odlučila da se povuče iz javnog života i promeni profesiju. U 38. godini je upisala je fakultet i danas se bavi lajf koučingom

DA LI SE SEĆATE OVE PEVAČICE? Saznala je da ima neizlečivu bolest i napustila estradnu scenu, danas izgleda potpuno NEPREPOZNATLJIVO, a evo čime se bavi!

Printscreen/Youtube

Ksenija Mijatović, odjednom je odlučila da se povuče iz javnog života i promeni profesiju. 

- Danas sam licencirani trener programa "Izlečite svoj život", po principima filozofije Lujze Hej, i svoj glas koristim da ljudima, osim divnih pesama, prenesem i reči podrške, optimizma i vere, te poruku da je sva snaga u nama samima i da zaista možemo sve, samo ako to istinski želimo - rekla je Ksenija jednom prilikom i otkrila da ima depigmentaciju, odnosno neizlečivu bolest kože.

O bolesti depigmentacije

- Bolest depigmentacije kože za koju zvanična medicina nema lek ni danas, a ni odgovore na pitanja zašto i kako nastaje. Tokom svih ovih godina veliki broj ljudi, sa istim ili sličnim problemima, obratilo mi se za pomoć. Želeli su da prevaziđu svoje barijere i strahove, a ja sam se trudila da ih svojom pričom inspirišem. U meni su videli nekog čiji životni put ničim nije bio uzdrman, a to baš i nije bilo tako. Moj put do zvezda bio je dug. Ono najvažnije što sam shvatila kroz komunikaciju sa svim tim divnim ljudima je da svi nosimo neki bol duboko u sebi. Neko se lakše bori sa njim, neko teže… Ali, naposletku, svi želimo isto – da budemo voljeni i volimo, da imamo dobre međuljudske odnose i realizujemo sopstvene potencijale. Odavno već znam da ljude, osim svojim glasom, želim i mogu da inspirišem i svojim rečima - rekla je Ksenija u emisiji 150 minua svojevremeno.

 

 

Gostujući u emisji "Kec na jedanaest", pričala je o svom obrazovanju:

- U 38. godini sam upisala psihologiju sa klincima od 19, masterirala sam i napisala dva naučna rada. Uporedo sa psihologijom završila sam i studije na Institutu za integrativnu psihoterapiju - ispričala je Ksenija u pomenutoj emisiji i dodala:

- Radim trenutno na istraživanju koje se odnosi na vezu između vitiliga (koji i ja imam od devete godine) i psiholoških konstrukata - ko su ljudi koji imaju vitiligo i imaju li nešto zajedničko, time se do sada niko nije bavio - rekla je nekadašnja pevačica.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading