Nikolina Baljak ekskluzivno za NajŽenu: Postala je Mis Evrope za 2022. godinu, a sada je otkrila KAKO je izgledao njen PUT DO ZVEZDA

M. Gavrilović Vesti 29.03.2022 18:00 0

Nikolina Baljak postala je Miss Europe i time je svojoj zemlji donela ogromnu čast.

Nikolina Baljak ekskluzivno za NajŽenu: Postala je Mis Evrope za 2022. godinu, a sada je otkrila KAKO je izgledao njen PUT DO ZVEZDA

NajŽena.rs

Nikolina je u razgovoru za portal NajŽena otkrila kako je izgledao njen put do zvezda, ali i kakve su njene dnevne navike i kako postiže negovani izgled.

Modelingom je počela da se bavi sa 15 godina, a podršku porodice i prijatelja je imala od samog starta.

- Moje prvo putovanje započeto u Istanbulu. Konstantan rad na sebi fizički i mentalno je uslov za uspešno ostvarivanje. Kad sam bila mala svi su mi govorili da treba da se bavim modelingom. Svoje prvo slikanje za magazin sam imala sa 15 godina i tu sam zapravo videla da to mene zaista čini srecnom i da se tu jednostavno pronalazim. Prednost je i da obozavam da putujem – ispričala je Nikolina na početku razgovora.

 

Kako kaže Nikolina, pripreme za takmičenje su se uglavnom svodile na treninge.

- Bio je to veliki izazov za mene, korak dalje u mojoj karijeri. Shvatila sam to kao mogućnost ostvarenja svojih snova. Sa velikim entuzijazmom sam prihvatila i zaista sam verovala da mogu da odnesem pobedu – priča Misica.

Osećanje kada je čula svoje ime, da je postala Miss Europe 2022, je bilo neverovatno.

- Bila sam zaista presrećna. Ponosna sam što je naša država dobila titulu Miss Europe 2022 kao i moja porodica koja mi je podrška u svemu, što mi je i najbitnije, da oni budu ponosni na mene. Predstavljati svoju zemlju Srbiju je velika čas, i moram da dodam da je zaista svaka devojka koja je bila na izboru lepa na svoj način.

Kaže da ovo nije kraj, već da će se truditi da radi i uči još više.

- Ovo je kruna moje karijere za sve godine vrednog truda. Nastavljam da radim punom parom sa još više motivacije kao Miss Europe. Moja misija je da nastavim sa trudom, ulaganjem i radom na sebi, da postižem nove rezultate i uspehe i da napredujem sve više – ponosno je istakla naša sagovornica.

Nikolina kaže da je modeling posao koji, pre svega, zahteva veliku fizičku i psihičku spremnost, ali i potpunu posvećenost. U slobodno vreme voli da kuva, crta, pleše, ali i da pročita dobru knjigu. Dodaje da voli da piše citate i uči nove jezike, a trenutno joj  je najveća želja da nauči japanski jezik.

Dnevna rutina – nega

- Nega lica nisu samo mazalice već i zdrava ishrana i dobar način života. Ja sam osoba koja je pravi „skin care“ zavisnik. Zaista vodim računa o svojoj koži i u tome uživam. Još kao mala sam pravila prirodne maske za mamu i mene. Nikada ne odem da spavam a da ne obavim kompletnu rutinu. Održavanje zdravlja kože zavisi dosta od toga da li unosite dovoljno tečnosti – podelila je Nikolina svoju beauty rutinu.

Međutim, kaže da što se njene figure tiče, veliku ulogu u svemu ima genetika.

- Volim da jedem zdravo i uvek se trudim da jedem zdravo koliko je moguće. Međutim, volim slatkiše i nikad ih nisam izbegavala. Smatram da je sve dozvoljeno u nekim umerenim količinama. Samo slušam svoje telo. Kada nisam u mogućnosti da idem u teretanu, vežbam kod kuće.

Njena poruka za sve mlade devojke i devojčice koje imaju želju da se bave modelingom jeste da ne odustaju od svojih snova već da daju sve od sebe.

- Ukoliko se stvarno želite baviti manekenstvom nemojte odustati od svojih snova već dajte sve od sebe, koliko god to zvuči kao kliše, treba pratiti svoje snove – rekla je za kraj Miss Europe 2022.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading